Yoga


Saswitha Yoga is een vorm van hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Kenmerkend voor Saswitha Yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren. De aandacht gaat naar binnen, naar jezelf. Je wordt je bewust van wie je werkelijk bent.

Tijdens de Open Dagen geef ik Saswitha hatha yoga voor volwassenen, jongeren en kinderen. De adem staat centraal in deze lessen. Wanneer je je concentreert op de adem kom je in verbinding met jezelf.

‘Wie zijn adem beheerst, beheerst zijn denken”

“Wie zijn denken beheerst, beheerst zijn adem”

Saswitha Yoga laat je deze onlosmakelijke verbinding tussen adem en denken, in jezelf ervaren, er ontstaat verstilling en verdieping in jezelf.  De weg naar binnen in een wereld die gericht is op buiten. Weer terug naar je eigen Essentie, bewust worden van wie jij ten diepste bent.

De kennismakingles Divine Light laat je de weg naar binnen gaan via meditatie en energetische oefeningen. Een reis door de chakra’s, die je in verbinding brengt met je Essentie. Heb je interesse in Saswitha Yoga, Yoga voor jongeren, Kinderyoga en/of kennismakingsles Divine Light? Geef je op voor een les tijdens de Open Dagen.

Voel je welkom in bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn.

Een liefdevolle groet,

Marjolein