Voetmassage


Voetmassage en voetreflexologie

Onze voeten hebben heel wat te verdragen, dit gebeurt zonder dat je het merkt. Tijdens het lopen, rennen, sporten en zelfs als je stilstaat. Een weldaad voor je voeten en je lichaam is het lopen op blote voeten, ook wanneer het kouder wordt. We laten ons wel masseren of gaan naar de schoonheidsspecialiste, maar de voeten worden vaak vergeten. Tijd om daar verandering in te brengen met een voetmassage en voetreflexologie.

Het masseren van de voeten brengt de energie vanuit het hoofd omlaag naar de voeten, het
denken wordt kalmer en rustiger, hierdoor ontspan je steeds dieper.  De voetmassage stimuleert de organen in het lichaam, blokkades worden opgegeven en energie kan weer vrijelijk stromen. Tijdens een voet(reflex)massage worden de speciale reflexpunten in je voeten gemasseerd. Deze punten staan in verbinding met organen, klieren en beenderen in de rest van je lichaam. Tussen deze reflexpunten en organen lopen energiestromen. Als deze geblokkeerd zijn, kun je gezondheidsklachten krijgen. Door de reflexpunten te masseren, lossen de blokkades op en kan energie weer vrij stromen.

Verschil tussen voetmassage en voetreflexologie

Bij een voetmassage worden vaak vloeiende bewegingen gebruikt zoals strijken en kneden. Dit soort massage blijft meer aan de oppervlakte. Bij voetreflex wordt meer gebruikgemaakt van drukkende en trillende bewegingen. Deze worden afgewisseld met meer ontspannen technieken als strijken en kneden. Deze manier van masseren kan soms pijnlijk zijn, maar zodra de blokkade is opgeheven, voelt je lichaam veel langer ontspannen aan.

Een voetmassage kan verlichting geven bij klachten als;

  • Hoofdpijn
  • Slapeloosheid
  • Pijnlijke en vermoeide voeten
  • Koude voeten of benen
  • Pijn in de schouders en nek
  • Spijsverteringsklachten

 

Duur: 60 minuten

Kosten: 65 EURO

Combinatie sessie: Energetische behandeling en voetreflex

Duur: 90 minuten

Kosten: 85 EURO

 

Wil je een afspraak maken voor een voetmassage / voetreflexologie? Neem dan contact met mij op via Whatsapp 06 24751584 of email info@theessenceoflife.nl