Vitaliteitsmanagement


Mens sana in corpore sano. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Dit citaat van de Romeinse dichter Juvenalis is bijna 2000 jaar later nog onverminderd van kracht bij Mind & Motion. Bij Mind & Motion Vitaliteitsmanagement is een gezond lichaam & een gezonde geest het uitgangspunt.

Als u vitaal bent is uw geest en lichaam in balans. U bent positief, energiek en u heeft voldoende veerkracht.   Uw lichaam straalt deze postieve levenskracht uit en uw geest is in staat om helder te functioneren.

Er zijn allerlei oorzaken waardoor u uw vitaliteit kunt verliezen en uw lichaam en geest niet meer in balans zijn. Voorbeelden hiervan zijn: stress, burn-out, bore-out, reorganisatie, dreigend ontslag, conflicten op het werk of in de prive sfeer, ongezonde levensstijl en een verstoorde balans tussen prive en werk.

Door middel van Vitaliteitsmanagement begeleid ik u naar een gezonde geest in een gezonde lichaam.  U gaat naar binnen bij uzelf opzoek naar de rust en u gaat naar buiten in de natuur opzoek naar nieuwe blijvende energie. Mind & Motion Vitaliteitsmanagement om uw lichaam en geest weer in balans te brengen, een gezonde levensstijl vol van energie en kracht.

Bent u geïnteresseerd. Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.