Verbindingsmiddag voor jongeren


Dit jaar zullen ook de jongeren meer betrokken worden bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn. Roby Schaap zal de verbindingsmiddag voor jongeren organiseren. Jongeren tussen de 16 en 24 jaar kunnen deze middag met elkaar delen en verbinden. Iedere eerste zondag van de maand is er van 14.00u tot 15.30u een verbindingsmiddag voor jongeren.

Graag deel ik hieronder het stukje van Roby, zodat duidelijk wordt wat de middag inhoud.
“Misschien herken je dit wel: Je wilt graag je eigen dromen waarmaken, maar mensen uit je omgeving vinden dat niet zo’n goed idee. De kans is groot dat ze jouw dromen eigenlijk niet zo goed begrijpen. Of misschien heb je wel zo veel verplichtingen dat je het eigenlijk te veel vindt om nog te kunnen genieten van de leuke dingen. Misschien loop je wel tegen bepaalde dingen aan in je leven of zijn er andere dingen die je beginnen op te vallen of dingen waar je je bewust van wordt, maar weet je niet zo goed met wie je het daar over kunt hebben.
Tijdens de verbindingsmiddag kun je dit soort dingen delen, met anderen die er hoogstwaarschijnlijk net zo over denken als jij. Gewoon gezellig kletsen, verhalen delen en vertellen wat je bezig houdt met een lekker kopje thee erbij. Of alleen luisteren naar de anderen, dat kan natuurlijk ook”.

De verbindingsmiddag is een veilige en vertrouwde plek om te delen. Open, eerlijk, puur en liefdevol zullen de gesprekken zijn, zonder oordeel, waarin we iedereen in zijn/haar waarde laten.

Bijdrage: € 5,00

Zie agenda voor de eerstvolgende bijeenkomst!!
Opgeven voor deze verbindingsmiddag voor jongeren via info@theessenceoflife.nl o.v.v. verbindingsmiddag.