Soulunion & Manifesteren van jouw Specifieke Persoon


Deze avonden kunnen zeer verhelderend zijn voor degene die een persoon in hun leven hebben ontmoet, waarin ze zijn aangeraakt in LIEFDE. Je hebt ervaren dat het alles in jouw aanraakt en losschud. In deze tijd wordt dit gezien als het  “tweelingzielproces ” (twinflame, zielsverwant). Inmiddels na jarenlange eigen ervaring en heel veel groei en bewustwording, maakt het voor mij niet meer uit welk label er aan hangt, tweelingziel, specifiek persoon, zielsverwant. Het label heb ik inmiddels losgelaten en ik heb me gericht op het verhogen van mijn frequentie, die ervoor zorgt dat je in een staat van ZIJN komt, waardoor je kunt aantrekken wie of wat je wilt in je leven, wat de omstandigheden ook zijn.

Deze avonden kunnen een waardevolle aanvulling zijn op het proces, waar je in zit met je tweelingziel/zielsverwant/specifiek persoon (SP). Wanneer de ontmoeting heeft plaatsgevonden, kan je in een rollercoaster van gevoelens terecht zijn gekomen. Liefde stroomt, maar ook diepe angsten kunnen in jou zijn aangeraakt. We kijken in dit proces vooral naar jouw eigen gedachten en overtuigingen, zodat je gaat ervaren dat al jouw gedachten in de buitenwereld worden geprojecteerd, ook door jouw Specifieke Persoon.

Ik heb jarenlange ervaring (28 jaar) in dit proces en trek de laatste jaren erg vaak mensen aan, die hetzelfde hebben ervaren als ik en die net als ik hun Specifieke Persoon hebben ontmoet. Door mijn eigen ervaring kan ik ze ondersteunen en begeleiden in het proces. Het was geen makkelijk proces, maar inmiddels leer ik steeds meer over “manifesteren”, wat ik eigenlijk altijd al heb geweten, maar het nu pas werkelijk de tijd is om het toe te passen. Het manifesteren heeft mijn ogen geopend en daardoor is de shift ontstaan naar 5D, waar ik jullie graag in meeneem.

Deze avonden delen we met gelijkgestemden in vertrouwen en in een veilige omgeving, zodat je je vrij voelt om je te kunnen uiten. We laten ieder in zijn/haar waarde. Iedereen heeft zijn/haar eigen pad in dit proces. Alle ontmoetingen zijn anders, iedereen heeft een andere wens/verlangen en een andere parallelle realiteit. Ik schroom niet om je wakker te maken in het proces en zal alles wat je zegt over jouw SP teruggeven aan jezelf, zodat jij kunt kijken naar je eigen gedachten, oordelen en gevoelens. Ik geef je inzicht in het aardse stuk (dat wat je ziet) en jouw parallelle realiteit van waaruit jij kan manifesteren. Laat je niets wijs maken door anderen, die denken dat ze weten hoe jouw proces met jouw specifieke persoon in elkaar zit, JIJ BENT DE CO-CREATOR van je leven. Alles wat anderen jouw vertellen, heb je uiteindelijk zelf vanuit je eigen gedachten hierover gemanifesteerd. Ik help en ondersteun je bij deze inzichten, zodat het duidelijk, gemakkelijk en moeiteloos wordt om te creëren.

Er zullen verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals:

  •  Frequenties
  •  van 3D naar 5D in jezelf
  •  Onvoorwaardelijke Liefde / Hogere hart
  •  Parallelle realiteiten
  •  Mindset
  •  Intenties
  •  Blokkades en twijfels
  •  Onderbewuste
  •  Leven in het einde
  •  Iedereen is jou buiten jezelf.

We mediteren, visualiseren, schrijven en leren focussen. Tijdens de meditatie maak je verbinding met jouw hartfrequentie. Deze meditatie verhoogd jouw frequentie, zodat je gemakkelijker de shift naar 5D kan maken om vanuit jouw STAAT VAN ZIJN, dat te manifesteren wat jij wenst.

Wil je meedoen met deze lessen, stuur dan een mail naar info@theessenceoflife.nl en maak een afspraak voor een intake gesprek. Een intake gesprek is belangrijk voor beide om te ervaren of er een klik is en of je bij deze les op de juiste plek zit. Aangezien het proces zeer intens kan zijn is het voor mij erg belangrijk dat er zuiver mee om wordt gegaan en dat je dus ook met zuivere intenties aan deze les deelneemt.

Zie tarieven en agenda voor meer informatie.