Tweelingzielen & Manifesteren


Deze avonden kunnen een waardevolle aanvulling zijn op het proces, waar je in zit met je tweelingziel/zielsverwant/specifiek persoon (SP). Wanneer de ontmoeting heeft plaatsgevonden, kan je in een rollercoaster van gevoelens terecht zijn gekomen. Liefde stroomt, maar ook diepe angsten kunnen in jou worden aangeraakt.

Ik heb jarenlange ervaring in dit proces en trek de laatste jaren erg vaak mensen aan, die hetzelfde hebben ervaren als ik en die net als ik hun tweelingziel / zielsverwant / SP hebben ontmoet. Door mijn eigen ervaring kan ik ze ondersteunen en begeleiden in het proces. Het was geen makkelijk proces, maar inmiddels leer ik steeds meer over “manifesteren”, wat ik eigenlijk altijd al heb geweten, maar het nu pas werkelijk de tijd is om het toe te passen. Het manifesteren heeft mijn ogen geopend en daardoor is de shift ontstaan naar 5D, waar ik jullie graag in meeneem.

Deze avonden delen we met gelijkgestemden in vertrouwen en in een veilige omgeving, zodat je je vrij voelt om je te kunnen uiten. We laten ieder in zijn/haar waarde. Iedereen heeft zijn/haar eigen pad in het tweelingzielproces. Alle ontmoetingen zijn anders, iedereen heeft een andere wens en ieder verhaal is anders. Er zijn in het tweelingzielproces ook verschillende bewustzijnslagen, niemand is verder, we zitten alleen allemaal in een andere laag van bewustzijn.

Er zullen verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals:

  •  Frequenties
  •  van 3D naar 5D in jezelf
  •  Onvoorwaardelijke Liefde / Hogere hart
  •  Parallel Universa
  •  Mindset
  •  Intenties
  •  Blokkades en twijfels
  •  Onderbewuste

We mediteren, visualiseren, schrijven en leren focussen. Tijdens de meditatie maken we verbinding met de kernkristallen van de Aarde en de Bron (Source). Deze meditatie verhoogd de frequentie, zodat je gemakkelijker de shift naar 5D kan maken.

Wil je meedoen met deze lessen, stuur dan een mail naar info@theessenceoflife.nl en maak een afspraak voor een intake gesprek. Een intake gesprek is belangrijk voor beide om te ervaren of er een klik is en of je bij deze les op de juiste plek zit. Aangezien het proces zeer intens kan zijn is het voor mij erg belangrijk dat er zuiver mee om wordt gegaan en dat je dus ook met zuivere intenties aan deze les deelneemt.

Zie tarieven en agenda voor meer informatie.