SoulUnion & Manifesteren


SOULUNION & MANIFESTEREN

De Soulunion & Manifesteren lessen zijn intens en zeer uniek. Ze brengen je in een VERHOOGDE FREQUENTIE, een staat van ZIJN. De lessen zijn gericht op de 5e dimensie, de dimensie van VREDE, LIEFDE, OVERVLOED, GEZONDHEID, HELING, VERTROUWEN, HARMONIE, HELDER WETEN, PLEZIER, ONTSPANNING EN VRIJHEID. Een avond gericht op het verhogen van je frequentie, de verbinding met jezelf, het centrum in je hart. Zelfhelend vermogen wordt aangeraakt en geactiveerd, je wordt aangeraakt in deze STAAT VAN ZIJN, waarin jij weer gaat ervaren wie jij werkelijk bent. Je leert hoe je kunt manifesteren en creëren en we openen onszelf voor de parallelle realiteiten. Tijdens deze lessen zullen we ervaringen delen met elkaar, mediteren, visualiseren, energetisch voelen, ontdoen we ons van oude overtuigingen en programma’s (die diep in ons zijn geworteld), zetten we intenties neer en maken we de shift naar de hogere frequentie in onszelf. Je word je bewust van jouw gedachten en overtuigingen en leert om ze om te zetten naar de frequentie van 5D.

 

SOULUNION & MANIFESTEREN VAN JOUW SPECIFIEKE PERSOON (SP)

Deze avonden kunnen zeer verhelderend zijn voor degene die een persoon in hun leven hebben ontmoet, waarin ze zijn aangeraakt in LIEFDE. Je hebt ervaren dat het alles in jouw aanraakt en losschud. In deze tijd wordt dit gezien als het  “tweelingzielproces ” (twinflame, zielsverwant). Inmiddels na jarenlange eigen ervaring en heel veel groei en bewustwording, maakt het voor mij niet meer uit welk label er aan hangt, tweelingziel, specifiek persoon, zielsverwant. Het label heb ik inmiddels losgelaten en ik heb me gericht op het verhogen van mijn frequentie, die ervoor zorgt dat je in een staat van ZIJN komt, waardoor je kunt aantrekken wie of wat je wilt in je leven, wat de omstandigheden ook zijn.

In de realiteit van de oneindige mogelijkheden is alles mogelijk in jouw leven. Belangrijk is dat je je niet laat afleiden door wat je “ziet”. Je creëert vanuit een andere parallelle realiteit en dat is precies waar ik je in deze lessen in zal meenemen. Het verhogen van je frequentie, je in lijn brengen met deze frequentie in de parallelle realiteit. Inzicht krijgen in je mind (je gedachten) en die afstemmen op de 5e dimensie in plaats van de 3e dimensie.

Het gaat vooral om jezelf te onderzoeken en het bij jezelf te houden en niet bij een ander neer te leggen. Daarnaast is het belangrijk om zo min mogelijk afleiding van buitenaf te krijgen, die je in twijfel kunnen brengen.
In de lessen zullen we: Mediteren, Visualiseren, Schrijven, Leren focussen van gedachten, (het mentale dieet). Diverse onderwerpen die aan bod komen: “jouw specifieke persoon (tweelingziel)” en het dynamische proces, parallelle realiteiten, de shift van 3D naar 5D en verhoging van jouw frequentie.

Word je bewust van je blokkades, emoties en afleidingen, die je afhouden van het manifesteren van jouw Specifieke Persoon (SP). Tijdens deze lessen zullen we met elkaar delen in een veilige en vertrouwde omgeving. Ook zal ik in deze les een begeleide meditaties doen om de verbinding te maken met jouw hartcentrum en vanuit de parallelle realiteit te manifesteren. Wanneer je in jouw hartcentrum kunt zijn, verhoog je je frequentie naar de 5e dimensie en hoger. Je komt in verbinding met wie jij werkelijk bent. Vanuit deze staat van ZIJN trek je de liefde naar je toe en heel je jezelf!!

MANIFESTEREN IS GEMAKKELIJK EN MOEITELOOS!! ERVAAR HET ZELF!