Soulunion


De SoulUnion lessen zijn gericht op transformatie, bewustwording en verhogen van je frequentie.
Wanneer je om je heen kijkt, zie je dat er veel aan het veranderen is. Daarvoor hoef je niet spiritueel te zijn om dat in het dagelijkse leven te zien. De aarde die behoorlijk schudt met vulkaanuitbarstingen, overstromingen, aardbevingen, maar ook oude systemen, die niet meer werken, de overheid, school- en bankensysteem. Het is gebaseerd op angst, macht, controle en manipulatie (de 3e dimensie).

Ook dichterbij huis kunnen er grote veranderingen zijn, zoals relaties die niet meer zijn zoals ze voorheen waren, werk wat je steeds meer tegen gaat staan, (ernstige) lichamelijke klachten en/of ziektes, die naar boven komen, depressies, angsten, vriendschappen die langzaam uit je leven verdwijnen. Het zijn tekens dat je wordt aangeraakt in de verhoging van de energieën op aarde.
Hoe ga je daarmee om? Wat doet de hoge energie op aarde met jou? Wat brengt het teweeg?

Deze lessen neem ik je mee om je bewustzijn te verhogen.
Deze verhoging van energieën is gebaseerd op liefde, vrede, harmonie, overvloed, vreugde, de 5e dimensie.
We hebben een keuze, een vrije wil, waar kies je voor? Om te blijven in de oude wereld van angst, macht en manipulatie of de nieuwe wereld van liefde, vrede en overvloed?

De keuze zal misschien voor velen makkelijk zijn, we willen tenslotte allemaal liefde en vrede ervaren. Dit vraagt wel inzet en de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Jouw innerlijke wereld is een afspiegeling van de buiten wereld.
Het is een weg van voelen, doorvoelen, loslaten en onthechten, kijken naar jezelf, naar je gedachten, je overtuigingen, je oordelen, oude patronen enz. noodzakelijk om uit de oude, zware (3D) energie van angst, pijn, verdriet, onmacht etc. te stappen en je te verbinden met de hogere frequentie (5D) van liefde, harmonie, vrede, kalmte, vreugde.
Alles zit al in ons, we mogen ons daar weer bewust van worden en het activeren.

In deze lessen leren we steeds meer om te voelen vanuit ons hart in plaats van te denken vanuit ons hoofd. We zoeken de stilte op in onszelf, zodat je leert voelen van binnenuit en je steeds minder laat afleiden door wat er van buitenaf bij je binnen komt. We geven onze kracht niet meer aan anderen, maar nemen het heft in eigen hand.
We maken de shift van de 3e dimensie naar de 5e dimensie, via de 4e dimensie. In deze lessen komen al deze onderwerpen aan bod.
De frequentie in deze lessen zal je optillen naar een hoger level. Je ontvangt activaties en downloads vanuit de Oorspronkelijke Bron van Liefde, het pure GodsbewustZijn.

De les bestaat uit:
* Yoga oefeningen, die gericht zijn op verschillende thema’s waar we mee werken
* Adem oefeningen
* Energetische oefeningen
* Geleide Meditaties
* Activaties vanuit de Oorspronkelijke Bron

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:
* Chakra’s
* BewustZijn
* Lichtlichaam en de kosha’s (lichamen)
* DNA (slapend DNA)
* Triggers, Koorden
* Kristallijnen energie
* Bron energie (Divine)
* van 3e dimensie naar 5e dimensie – van hoofd naar hart – van angst naar liefde. We gaan daarvoor nergens heen, alles gebeurt in jou. Door verhoging in je frequentie maak je een sprong in bewustZijn.

Voel zelf of het geschikt is voor je en als je een innerlijke JA hoort, dan weet je dat deze lessen voor jou bestemd zijn. Sta ervoor open, dat ik soms behoorlijk zal schudden aan jouw overtuigingen, patronen en “oude” paradigma.
Er is geen weg terug, eenmaal het transformatie proces van verhoging van je bewustzijn in, kun je niet meer terug naar een onbewuste staat (en dat zou je ook niet meer willen).

Belangrijk om aan deze lessen te beginnen is een Open Mind, Geduldig zijn met jezelf, bereid zijn om naar jezelf te kijken en moedig genoeg om de transformatie in jezelf aan te gaan. De lessen zijn geen quick fix, het is geen pil, die je inneemt en je bent van alles af, maar het is een begin van je transformatie.

INSCHRIJVEN
Voorafgaand aan de SoulUnion lessen vindt er een intake gesprek plaats om te voelen, zien en ervaren waar je zit in het proces. In het gesprek kan je zelf ervaren of de lessen/onderwerpen bij je passen en of het de tijd voor je is om in te stappen. Ik zal me laten leiden door mijn Hogere Zelf en intuïtie, als ik voel dat het voor jou nog niet de tijd is om aan deze lessen mee te doen of dat er eerst nog iets anders nodig is, (bijvoorbeeld adembeheersing om diep te kunnen ademen), zal ik eerlijk naar je zijn en het met je bespreken.

Heb je interesse, maak dan een afspraak voor een intake gesprek, via info@theessenceoflife.nl