SoulUnion/tweelingzielen


SOULUNION & MANIFESTEREN

Een avond gericht op het verhogen van je frequentie, het neerzetten van de verbinding met de Aarde en Universum, inzicht krijgen in Manifesteren en Creëren. Tijdens deze lessen zullen we delen met elkaar, mediteren, visualiseren, energetisch leren voelen, bespreken we de chakra’s, ontdoen we ons van oude overtuigingen en programma’s (die diep in ons zijn geworteld), zetten we intenties neer en maken we de shift naar de hogere frequentie in onszelf.

 

TWEELINGZIELEN & MANIFESTEREN

Deze avonden kunnen zeer verhelderend zijn voor degene die in het “tweelingzielproces” zitten en het als zwaar en pijnlijk ervaren. Mijn intentie voor deze les is, dat je inzicht krijgt in je eigen gedachten. Het gaat vooral om jezelf te onderzoeken en het bij jezelf te houden. Daarnaast is het belangrijk om zo min mogelijk afleiding van buitenaf te krijgen, die je in twijfel kunnen brengen.
In de lessen zullen we: Mediteren, Visualiseren, Schrijven, Leren focussen van gedachten, (het mentale dieet). Diverse onderwerpen die aan bod komen: “tweelingzielen” en het dynamische proces, parallelle Universa, de shift van 3D naar 5D, verhoging frequentie en onvoorwaardelijke liefde.

Bewust worden van je blokkades, emoties en afleidingen, die je afhouden in het manifesteren
van jouw Specifieke Persoon (SP). Tijdens deze lessen zullen we met elkaar delen in een veilige en
vertrouwde omgeving. Ook zal ik in deze les een begeleide meditatie doen om de verbinding te maken met de kern van de Aarde en de Bron, waarbij het Hogere hart het Centrum is. Dit kanaal van licht brengt je steeds meer in je eigen centrum en verhoogd jouw frequentie. In je eigen centrum komen is zeer belangrijk zeker als je in het proces van de “tweelingziel” zit.