SoulUnion & Manifesteren


SOULUNION & MANIFESTEREN

De lessen zijn gericht op TRANSFORMATIE, BEWUSTWORDING, VERHOGEN VAN JE FREQUENTIE EN HET ERVAREN VAN LIEFDE IN JEZELF, waardoor je als vanzelf je zelfhelend vermogen activeert en in een verhoogde frequentie komt.

Wanneer je deelneemt aan deze lessen stap je direct in de verhoogde frequentie en word heling al in werking gezet. Je stapt de deur door naar de 5e dimensie, die jou laat voelen wie jij werkelijk bent. In een veilige, ontspannen en sfeervolle omgeving word je opgetild naar een hogere frequentie.

Wanneer je om je heen kijkt, zie je dat er veel aan het veranderen is. Daarvoor hoef je niet spiritueel te zijn om dat in het dagelijkse leven te zien. De aarde die behoorlijk schudt met vulkaanuitbarstingen, overstromingen, aardbevingen, maar ook oude systemen, die niet meer werken, de overheid, school- en bankensysteem. Het is gebaseerd op angst, macht, controle en manipulatie (de 3e dimensie).

Ook dichterbij huis kunnen er grote veranderingen zijn, zoals (liefdes-)relaties die niet meer zijn zoals ze voorheen waren, werk wat je steeds meer tegen gaat staan, (ernstige) lichamelijke klachten en/of ziektes, die naar boven komen, depressies, angsten, vriendschappen die langzaam uit je leven verdwijnen. Het zijn tekens dat je wordt aangeraakt in de verhoging van de energieën op aarde.
Hoe ga je daarmee om? Wat doet de hoge energie op aarde met jou? Wat brengt het teweeg?

Deze lessen neem ik je mee om je bewustzijn te verhogen.
Deze verhoging van energieën is gebaseerd op LIEFDE, VREDE, HARMONIE, OVERVLOED, VREUGDE, VRIJHEID, VERTROUWEN, de 5e dimensie.
We hebben een keuze, waar kies je voor? Om te blijven in de oude wereld van angst, macht en manipulatie of de nieuwe wereld van liefde, vrede en overvloed? De keuze zal misschien voor velen makkelijk zijn, we willen tenslotte allemaal liefde en vrede ervaren. Dit vraagt wel inzet en de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en vooral je gedachten. Jouw innerlijke wereld is een afspiegeling van de buiten wereld.

Het is een weg van voelen, doorvoelen, loslaten en onthechten, kijken naar jezelf, naar je gedachten, je overtuigingen, je oordelen, oude patronen enz. noodzakelijk om uit de oude, zware (3D) energie van angst, pijn, verdriet, onmacht etc. te stappen en je te verbinden met de hogere frequentie (5D) van liefde, harmonie, vrede, kalmte, vreugde.
Alles zit al in ons, we mogen ons daar weer bewust van worden en het activeren.

In deze lessen leren we steeds meer om te voelen vanuit ons hart in plaats van te denken vanuit ons hoofd. We zoeken de stilte op in onszelf, zodat je leert voelen van binnenuit en je steeds minder laat afleiden door wat er van buitenaf bij je binnen komt. We geven onze kracht niet meer aan anderen, maar nemen het heft in eigen hand.
We maken de shift van de 3e dimensie naar de 5e dimensie, via de 4e dimensie. In deze lessen komen al deze onderwerpen aan bod.
De frequentie in deze lessen zal je optillen naar een hoger level. Je ervaart een STAAT VAN ZIJN, waarin je je herinnert wie we werkelijk zijn. Deze STAAT VAN ZIJN wordt in jou geactiveerd, zodat wanneer je in het dagelijks leven wordt afgeleid of uit je staat van ZIJN wordt gehaald, sneller weer de weg terug kunt vinden naar wie jij werkelijk bent.

De les bestaat uit:
* Yoga oefeningen, die gericht zijn op verschillende thema’s waar we mee werken
* Adem oefeningen
* Energetische oefeningen
* Geleide Meditaties
* Activaties vanuit de Oorspronkelijke Bron

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:
* Chakra’s
* BewustZijn
* Lichtlichaam en de kosha’s (lichamen)
* DNA (slapend DNA)
* Triggers, Koorden
* Kristallijnen energie
* Bron energie (Divine)
* van 3e dimensie naar 5e dimensie – van hoofd naar hart – van angst naar liefde. We gaan daarvoor nergens heen, alles gebeurt in jou. Door verhoging in je frequentie maak je een sprong in bewustZijn.

Je zult vanbinnen uit voelen of je klaar bent om deze sprong te maken. Deze lessen zijn voornamelijk voor personen, die open staan om de shift te maken naar de 5e dimensie, naar jouw STAAT VAN ZIJN. Ook als dit betekent dat je daarvoor overtuigingen, gedachten, personen, werk, relaties zal mogen loslaten, omdat het niet meer dienend voor je is. De wereld van angst achter je laten om volledig in het HIER EN NU in de wereld van LIEFDE te stappen. Sta ervoor open, dat ik soms behoorlijk zal schudden aan jouw overtuigingen, patronen en “oude” paradigma.
Er is geen weg terug, eenmaal het transformatie proces van verhoging van je bewustzijn in, kun je niet meer terug naar een onbewuste staat (en dat zou je ook niet meer willen). Belangrijk om aan deze lessen te beginnen is een Open Mind, Geduldig zijn met jezelf, bereid zijn om naar jezelf te kijken en moedig genoeg om de transformatie in jezelf aan te gaan. De lessen zijn geen quick fix, het is geen pil, die je inneemt en je bent van alles af, maar het is een begin van je transformatie en het verhogen van je frequentie.

INSCHRIJVEN
Wil je je inschrijven voor de Soulunion & Manifesteren, stuur dan een mail naar info@theessenceoflife.nl voor het maken van een intake gesprek. Het zijn losse lessen, die één keer per maand plaatsvinden, zie tarieven en agenda