Ruimte huren


Web klein

Midden in het centrum van Lisse staat Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn, een modern en sfeervol Lichtcentrum van bijna 160 m2.
Bij Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn kun je terecht voor alles op het gebied van lichamelijk-,
mentaal – , spiritueel – en energetisch bewustzijn. In al deze facetten van bewustzijn staat de adem centraal.

Het centrum bestaat uit een grote yoga- en meditatieruimte, een workshop-/vergaderruimte, een massage-/coachruimte en een wachtruimte. Mind & Motion , Centrum voor BewustZijn ligt in het prachtige centrum van Lisse met voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

DSC03864

Kleine Zaal: 

Ruimte voor massage, meditatie, healing en yoga.

De kleine zaal is een mooie ruimte in een moderne sfeer. De ruimte is 31m2. Een heerlijke lichte ruimte aan de voorzijde van het Centrum. Grote twistgordijnen zorgen ervoor dat er een fijne sfeer gecreëerd kan worden. De twist rolgordijnen geven privacy en veel licht.

Deze ruimte kan gebruikt worden voor massages, individuele sessies, healing en meditatie, maar ook voor kleine groepsactiviteiten, waaronder yogaworkshops.

DSC03762 (1) DSC03767 (1)

 

Achterruimte:

Ruimte voor workshops, creatieve activiteiten en vergaderingen. 

In de ruimte achterin het Centrum staat een grote witte tafel met stoelen. De ruimte is beschikbaar voor workshops, waar aan de tafel volwassenen/kinderen zich bezig kunnen houden met creatieve activiteiten. De mogelijkheid is er ook om als groep in deze ruimte te vergaderen of er individuele gesprekken te houden.

Tevens is er een kleine bibliotheek aanwezig, waar mensen boeken kunnen lenen. Er is voldoende keus uit (spirituele) boeken. De bibliotheek is open op vastgestelde tijden. De ruimte achter wordt tevens gebruikt voor de BewustZijnsochtenden. Hier komen we bij elkaar om met elkaar over bepaalde thema’s van het leven te delen en met elkaar te verbinden.

Mocht je de grote zaal willen huren voor een bepaalde workshop, dan is het mogelijk om in de achterruimte te lunchen.

DSC03849DSC03847 (2)

De Grote Zaal: Yogaruimte

De yogaruimte heeft een oppervlakte van bijna 68m2. Hier kunnen 15 personen op matten liggen, zonder matten kunnen er tussen de 20/30 mensen in. Naast yoga is deze ruimte ook te huur voor mindfulness, tai chi, chi neng qigong en andere lessen, die in de lijn liggen met yoga. Vanwege de hygiëne en de zuiverheid mag deze ruimte niet met schoenen worden betreden. De zaal is zeer stil, licht en heeft over de gehele lengte ramen. In de ruimte is sfeervolle verlichting aanwezig.  Als je de ruimte huurt is dat inclusief het gebruik van alle aanwezige materialen, zoals matten, kussens, dekens en stoelen. In de ruimte ligt een prachtige moderne kurkvloer, speciaal geschikt voor yoga en meditatie vanwege de warmte en de grip op de vloer.

 DSC03790 DSC03796DSC03778

Neem voor meer informatie contact op met Marjolein Meershoek, 06 24 75 15 84 of stuur een mail naar info@theessenceoflife.nl t.a.v. Marjolein o.v.v. ruimte huren.