Recensies BMR traject


Op dit moment zit ik halverwege het BMR traject. En dat heeft mij al zoveel gegeven. Vooral rust, rust in mijn hoofd, rust in mijn lijf. Dit heb ik hard nodig om zo min mogelijk pijn klachten door reuma te hebben. En het werkt echt. Door het BMR traject heb ik veel inzichten in mijn leven gekregen. Dit straal je ongemerkt uit naar mensen om je heen die daar weer positief op reageren. Hoe mooi. Het is zeer zeker aan te raden dit te doen. En fijn dat Marjolein er altijd is om dit samen met mij te doen.

Carla van der Wijden

 

Wat een prachtige ervaring mag ik opnieuw dit keer beleven in mijn spirituele zoektocht met het Body Mind Release traject.
Een ervaring, die ik samen met Marjolein in ben gegaan. Ik zeg opnieuw beleven, omdat ik dacht alles al doorleefd en gevoeld te hebben.
Body Mind Release heeft mij weer in andere lagen gebracht van voelen en denken over mijzelf. Wat een opening, alles wordt nog een keer gedraaid en gekanteld om zo omgezet te worden in een positieve beleving en daarin de herkenning. Zowel mijn binnen- als buitenkantje worden zachter en zachter en laten mij mijn gezonde kracht zien en voelen, die in mij verscholen was geraakt.
Mijn huid en mijn hart nog zachter.
Opnieuw duidelijkheid in mijn lijf en in mijn hoofd. Dankbaar voor alle lessen opnieuw en opnieuw, dankbaar voor mijn pad in nieuw naar mijn ware zelf, naar mijn ware ik, mijn ego loslatend om totaal mezelf te worden.
In liefde ben ik.

Marijke Verdoes.