Recensies BMR traject


Lichamelijk en geestelijk sterker geworden!

Het Body Mind  Release traject bij Marjolein was 1 van mijn beste beslissingen ooit.

Het kwam voor mij op het juiste moment. Ik zat lichamelijk en geestelijk vast en ik voelde dat ik daarmee aan de slag moest. Toen Marjolein over BMR vertelde dacht ik dit is precies wat ik nodig heb. Na best wel wat twijfels ben ik er uiteindelijk mee begonnen.

In het begin vond ik alles moeilijk te bevatten. Marjolein hielp me hier heel goed doorheen en wist me te overtuigen door te gaan. Tot ik op een gegeven moment door een behoorlijk pittig stuk moest. Dit was geestelijk en lichamelijk heel zwaar. MS gerelateerde klachten kwamen terug en dit wakkerde angst en onzekerheid aan. En weer kwamen die twijfels. Gelukkig kon Marjolein me tijdens dit stuk goed begeleiden en me het vertrouwen geven. Ze overtuigde me dat ik er doorheen moest en dat het goed kwam.

En dit was zo! Blijkbaar was dit nodig om mezelf te overtuigen dat ik op de juiste weg zat. En dat ik moest vertrouwen op het BMR traject maar vooral ook op mezelf en op mijn lichaam.

Vanaf dat moment ging het alleen maar bergopwaarts en heb ik geen seconde meer getwijfeld.

 

Nog steeds zijn er dingen die ik tegenkom maar ook hier helpt Marjolein en BMR me weer doorheen. Ook besef ik me dan weer hoe mooi en bijzonder BMR is. Ik gun dit eigenlijk iedereen. Ik voel me lichamelijk en geestelijk heel sterk en dit neemt niemand mij meer af!

En Marjolein is er 1 uit duizenden!

Linda van den Broek

Nieuw begin

Wat een prachtige ervaring mag ik opnieuw dit keer beleven in mijn spirituele zoektocht met het Body Mind Release traject.
Een ervaring, die ik samen met Marjolein in ben gegaan. Ik zeg opnieuw beleven, omdat ik dacht alles al doorleefd en gevoeld te hebben.
Body Mind Release heeft mij weer in andere lagen gebracht van voelen en denken over mijzelf. Wat een opening, alles wordt nog een keer gedraaid en gekanteld om zo omgezet te worden in een positieve beleving en daarin de herkenning. Zowel mijn binnen- als buitenkantje worden zachter en zachter en laten mij mijn gezonde kracht zien en voelen, die in mij verscholen was geraakt.
Mijn huid en mijn hart nog zachter.
Opnieuw duidelijkheid in mijn lijf en in mijn hoofd. Dankbaar voor alle lessen opnieuw en opnieuw, dankbaar voor mijn pad in nieuw naar mijn ware zelf, naar mijn ware ik, mijn ego loslatend om totaal mezelf te worden.
In liefde ben ik.

Marijke Verdoes.

 

Het vinden van mijn eigen kracht

Het vinden van mijn eigen kracht. Dat is wat de Body Mind Release steeds met me doet. Bewust bezig zijn met situaties of mensen, die mij een lastig of verdrietig gevoel geven. Dat gevoel vervolgens niet meer wegstoppen, maar aangaan en op zoek gaan wat het met me doet. Ik leer zoveel van deze techniek en het blijft me inzicht geven dat het vooral in mij zit dat iets gebeurt en wat er gebeurt. Hoe ik ergens tegenaan kijk of hoe ik met dingen en situaties omga. Ik leer mezelf steeds beter kennen. Veel situaties worden lichter. De zwaarte en dus de ballast gaat eraf. Nare gevoelens duren korter en ik ervaar meer kracht en blijheid dan voorheen. En dat in een tijd die niet vrolijk maakt. Ik ben dankbaar dat ik met BMR mocht kennismaken en zal dit leerproces blijven vasthouden voor nog meer happiness!!!

Carla

 

Meer bij mezelf

Door de BMR training voel ik me meer bij mezelf. Ik voel me rustiger, energieker en kan beter met verschillende situaties omgaan.
Ik heb het als heel fijn en prettig ervaren om deze training bij Marjolein te mogen doen. Marjolein is een goede coach, zij spreekt met een mooie rustige stem de programma’s in, zodat je er thuis mee aan de slag kunt gaan.
BMR is voor mij een way of life geworden!

Kim

 

Innerlijke rust

BMR biedt je meer dan alleen innerlijke rust

Een paar maanden geleden kwam ik met druk op mijn middenrif en kortademigheid binnenwandelen bij Marjolein. Hyperventilatie was mij niet bekend als iets waar ik vaker last van had, maar de afgelopen maanden kreeg ik hier steeds meer last van. Ik had het idee dat ik door alle negativiteit steeds meer in een negatieve spiraal was geraakt. Ik wilde eruit, maar hoe? Marjolein raadde mij BMR aan en dat heeft me ontzettend geholpen. Hoe oud zeer wordt aangeraakt en helpt om los te laten en vervolgens door positieve gevoelens maak je nieuwe denkwijzen aan.
Het klinkt simpel en in een zekere zin is de behandelmethode dat wel, maar je moet het wíllen, daar ligt de kracht van dit traject. Stel jezelf open en ontdek. Ontdek nieuwe facetten van jezelf en ontwikkel jezelf tot de persoon die je in het diepst van je hart wil zijn. Ik voel me sterker en meer tot mezelf gekomen. Ik heb oud zeer losgelaten en mezelf herontdekt. Dit gun ik iedereen, want BMR bied je écht meer dan alleen maar innerlijke rust.

Anoniem

 

Rust in mijn hoofd

Wat een mooi gegeven het BMR traject wat ik bij Marjolein heb gevolgd. Dit geeft zoveel rust. Vooral rust in mijn hoofd. Dit heb ik nodig omdat dit minder stress geeft. En stress heeft onder andere gevolgen voor de pijn die ik dagelijks ondervind van mijn reuma. Zelf ben ik best wel nuchter, maar dit werkt echt. Er is niets ingewikkelds of moeilijks aan. Maar het heeft mij zo goed geholpen. Door de BMR heb ik zoveel inzichten gekregen over mijn eigen innerlijke ik. Angst, trauma, verdriet, irritatie, woede (enz) zijn aangepakt en heb ik het weer positief terug gezet in mijn innerlijkheid. Dit straal ik nu ongemerkt uit naar de mensen om mij heen die daar weer positief op reageren. Marjolein heeft mij hier zo fijn bij geholpen. Nu ik het BMR traject heb afgerond ben ik er nog niet. Marjolein heeft mij nu geleerd hoe ik zelf verder kan. Dit is heel fijn want er komt elke keer wel wat voorbij in mijn leven wat weer even beetgenomen kan worden. Hoe mooi is dat de rest van je leven een helpende hand. En om dit verder zo goed mogelijk te leren kan ik Marjolein altijd om raad vragen.

Het is een echte aanrader ga het zelf maar proberen!

Carla van der Wijden

 

Stap voor stap klom ik omhoog!

Door privé omstandigheden veranderde mijn leven ineens met 180 graden!!!

Angst, onzekerheid, verdriet, boosheid en machteloosheid. Ik kon mijn emoties niet meer de baas worden. Ik voelde me terneergeslagen, sliep slecht, energieloos, geen eetlust en geen levensvreugde. Toen besloot ik te starten met Body Mind Release. Al na het eerste gesprek kreeg ik vertrouwen dat dit mij kon helpen. Marjolein heeft mij intensief geholpen in dit traject en mij continue kunnen overtuigen dat ik uit deze “modder” ging komen. Stapje voor stapje klom ik omhoog. Een simpele methode die zoveel effect heeft. Wat bijzonder en mooi dat je zo positief kan groeien door de inzichten van Body Mind Release. Ik ben dankbaar dat ik deze weg ben ingeslagen. Mijn prive omstandigheden zijn nog steeds intens, maar ik kan ze aan!! Kom maar op!!

Client  (18-06-2021)