Body Mind Release GEMEENTEN


MODULAIRE RE-INTEGRATIEDIENSTEN EN WERKFIT TRAJECTEN

Het UWV heeft ervaren dat het voor sommige mensen een te grote stap is om een Werkfit of Naar werk traject te starten. Hiervoor heeft het UWV de modulaire re-integratiediensten ingesteld. Body Mind Release Nederland helpt jou om weer een grote stap dichter bij de arbeidsmarkt te komen.

Onze modulaire interventies helpen je om weer vertrouwen in jezelf te krijgen, weer in beweging te komen en het verbeteren van jouw fysieke en mentale veerkracht. Deze interventies zijn bedoeld voor mensen die een Wajong, WIA, WW of Ziektewet- uitkering ontvangen van het UWV.

Body Mind Release Nederland is een gecertificeerde partner van het UWV voor re-integratie. Interventiespecialisten van Body Mind Release Nederland zijn ervaren in het uitvoeren van complexe re-integratietrajecten voor UWV en Gemeenten, bijvoorbeeld bij mensen met psychische klachten, burn-out, stress, gedragsproblemen, PTSS, eetstoornissen of depressie. We coachen en begeleiden onze cliënten op betrokken wijze waarbij wij snel de innerlijke oorzaak van de klachten naar boven weten te halen. Onze focus ligt niet – meer – op praten, maar vooral op doen. Wij leren mensen niet om te gaan met hun belemmeringen maar om innerlijke oorzaak van hun levensklachten met onze eigen Body Mind Release methodiek gericht aan te pakken. Een unieke werkwijze met snelle en duurzame resultaten.

Voor meer informatie over de re-integratietrajecten en interventies, kijk op Interventies voor UWV en gemeenten – Body Mind Release Nederland