Schumann Resonantie


Schumann-Resonantie

BewustZijnsles Schumann Resonantie – ‘Activeer je Zelfhelend vermogen’

Alles is energie!

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, je kunt het beschouwen als de hartslag van de Aarde.

De meeste mensen zijn zich (nog) niet bewust van deze resonantie, het is ons niet geleerd om onszelf met deze resonantie te verbinden. De meeste mensen leven (nog) veel vanuit het hoofd, veel gedachten, zorgen, angsten en zijn vooral bezig met wat er buiten zichzelf gebeurd.

We zijn vergeten hoe het is om te voelen in ons lichaam en gaan daarmee aan onszelf voorbij. Bij sommige ontstaat het bewustzijn pas als ze ziek worden of in een burn-out of depressie terecht komen. Wat we ons mogen bewust worden is dat het lichaam ons iets laat zien, waar we mee aan de slag mogen gaan. Er dient zich iets aan waar naar we mogen kijken. Het is een moment om stil te staan en te voelen in het lichaam wat er gebeurt. Zie het als een uitnodiging om de aandacht naar binnen te richten om dichterbij je ware Kern / Essentie te komen. Alle antwoorden vind je in jezelf!

De Schumann Resonantie stemt je af op de trilling van de aarde, je verbindt je met de levensenergie van de aarde. Het is een zeer krachtige en doeltreffende manier om weer in je eigen (licht)lichaam te komen en te blijven. Door de verbinding met je lichaam kom je stevig in jezelf en met je beide benen op de grond te staan. Er ontstaat een vertrouwen en veiligheid in jezelf. Dit helpt je om in deze onrustige tijd en chaotische tijd je veilig te voelen bij en in jezelf en je geduld en rust te bewaren.

We denken vaak, dat hetgeen wat we nodig hebben buiten ons te vinden is, we vragen aan anderen wat zij ervan vinden, maar dan leggen we onze krachten buiten onszelf. Deze tijd leert ons om naar binnen te gaan, naar de waarheid in jezelf.

De Schumann resonantie is werkelijk van groot belang om je mee te verbinden. Blijf je namelijk alles buiten jezelf zoeken, dan zul je mee worden genomen in de chaos van het leven. Zorg voor jezelf, maak verbinding met de resonantie van de aarde en je zult merken dat je krachtiger wordt, rustiger, je lichaam wordt gezonder, vitaler en emoties zullen worden doorvoeld en worden losgelaten. Het is onmisbaar in deze tijd van transformatie. Deze resonantie brengt je in verbinding met je Goddelijke kern, de Aarde en het Universum. Deze drie-eenheid verbindt je met de Goddelijke schepping en laat je thuiskomen in jezelf.

Wanneer je de Schumann resonantie integreert en toepast in je leven, biedt het o.a. de volgende mogelijkheden:

  1. Het activeren van het zelfgenezend vermogen
  2. Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
  3. Het activeert je cellen en restaureert je DNA
  4. Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
  5. Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
  6. Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann resonantie de oplossing.

Deze Resonantie heeft niets met geloof te maken het is een BewustZIJNsverandering, een transformatie, die voor iedereen van toepassing is, zowel jong als oud. Deze transformatie vindt plaats in lichaam, geest, adem en bewustZijn. Je gaat naar een andere frequentie, je gaat meer leven van binnen naar buiten in plaats van buiten naar binnen.

Durf je leven volledig te leven, vol overgave! Durf weer te leven vanuit je hart, zodat liefde kan stromen van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Een mooiere wereld begint bij jezelf. Ik wijs jullie graag de weg naar binnen. Laten we met z’n allen een bijdrage leveren aan dit transformatieproces van de Aarde door te beginnen bij jezelf!

Meer informatie over de Schumann Resonantie vind je op www.antonteuben.nl