Marjolein Meershoek


DSC_2180.1

Mijn naam is Marjolein Meershoek (1975) en eigenaar van Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen, een dochter Nina en een zoon Merijn. Twee bijzondere kinderen, die beide zeer hooggevoelig zijn op hun eigen manier. Ik herken veel van mijn kinderen terug in mijzelf, hun (hoog)gevoeligheid, hun Eigen Wijsheid en hun pure Liefde. Ze houden mij continue spiegels voor, waardoor ik ieder moment van de dag mag leren en bewust worden. Door mijn eigen hooggevoeligheid, inlevingsvermogen en empathie ben ik in staat om kinderen, tieners en volwassenen goed aan te voelen. Deze kwaliteit neem ik mee tijdens mijn yogalessen.

Vanaf mijn 20e levensjaar ben ik mijn spirituele zoektocht begonnen. Ik heb vele cursussen gevolgd om mezelf te ontwikkelen en om erachter te komen, wat mijn levensmissie is hier op aarde. Ik heb altijd het gevoel gehad, dat ik hier niet voor niets ben. Ik ben begonnen met Reiki cursussen, deze cursussen hebben ervoor gezorgd, dat ik de weg naar binnen ging en meer in contact kwam met mezelf. Ik kwam erachter, dat ik mijn leven liet leiden door anderen in plaats van naar mijn eigen innerlijke stem te luisteren.

Na vele cursussen, opleidingen, persoonlijke ontwikkelingen en zelf inzicht kom ik steeds dichter bij mijn Innerlijke Bron. De bron van Licht en Onvoorwaardelijke Liefde, waar wij allen uit bestaan. Door meer te gaan leven vanuit mijn Innerlijke Bron en mijn Hart en erop te vertrouwen, dat alles wat naar me toekomt me dient, gaan er steeds meer deuren voor mij open en voel ik me meer verbonden met mezelf en het leven.

Mijn interesse in yoga is ontstaan, toen ik zwanger was van Nina en ik aan zwangerschapsyoga deed. De adem in de zwangerschapsyoga was voor mij een eyeopener. In de jaren daarna ben ik reguliere hatha yoga lessen gaan volgen. Door mijn eigen kinderen en mijn wekelijkse yogalessen is mijn interesse gewekt voor kinderyoga. De opleiding kinderyoga liet ook mijn innerlijke kind weer tot leven komen en ik kwam weer een stap dichterbij mezelf. Tijdens de kinderyoga kwam ik erachter dat ik meer verdieping wilde in de yoga. In 2010 ben ik gestart bij Saswitha, Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Een prachtige opleiding, waarin de adem een zeer belangrijk aspect is van de yoga.

In april 2013 heb ik mijn baan bij Defensie opgezegd en ben ik mij volledig gaan richten op de yoga. Ik voel, dat dit mijn weg is en mijn levensmissie. Ik wil mensen bewust maken van zichzelf, zodat ze bewust kunnen worden van hun lichaam, geest en adem. Door hiervan bewust te worden, ervaar je dat alles met elkaar is verbonden en dat lichaam, geest en adem een drie-eenheid vormen.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en te blijven groeien, zodat ik bewustzijn kan uitdragen en overbrengen aan de mensen en kinderen, die ik op mijn levenspad ontmoet. Het is dan ook mijn levensmissie en passie om in deze tijd van transformatie volwassenen, tieners en kinderen bewust te laten worden van zichzelf, zodat ook zij dichter bij hun Innerlijke Bron komen en gaan leven vanuit hun hart. Het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven is leven vanuit je hart. In het centrum voor BewustZijn geef ik Saswitha Hatha yoga, zwangerschapsyoga, tieneryoga en kinderyoga.

Mijn levenswijze is “Follow your heart”, diep in je hart liggen alle antwoorden op jouw vragen. Luister naar de wijsheid van je hart.

Namaste,
Marjolein