Lichtwerk voor Kinderen


De cursus Lichtwerk voor kinderen bestaat uit 10 lessen en wordt gegeven door Marjolein Meershoek.

De opzet van de cursus is om kinderen bewust te maken van hun eigen energie, de energie van anderen en hoe kunnen ze daarmee omgaan. In deze tijd van drukte, chaos en vele prikkels is het soms moeilijk om bij jezelf te blijven.
Ben je erg gevoelig voor sferen in ruimtes, stemmingen van anderen kinderen of volwassenen, energieën om je heen en ook voor voeding? Dan zou deze cursus wel eens iets voor je kunnen zijn.

In deze cursus leren de kinderen hoe ze zich kunnen afsluiten voor de vele prikkels, die ze te verwerken krijgen vanuit hun omgeving. Ze leren om naar het stilte kamertje te gaan in hun hart, daar waar alle wijsheid te vinden is. Als je stevig in jezelf verankerd bent, dan heb je minder last van alle prikkels om je heen. We leren in deze cursus werken met energie en je wordt je bewust wat gedachten, woorden en handelingen met jouw energie kunnen doen, maar ook met een ander. Je krijgt inzicht hoe energie werkt. Je kunt energie voor je laten werken, maar het kan je ook beperken, door de gedachten en gedragingen die je uitzendt.

De kinderen en tieners krijgen tools mee, die ze in het dagelijkse leven direct kunnen toepassen, zodat ze weer snel bij zichzelf kunnen komen.

De lessen zijn een verdieping voor het kind om dichter bij zichzelf te komen, daarom is het zeer belangrijk dat de lessen in stilte plaatsvinden.

Lestijden:

Kinderen 10 t/m 12 jaar: woensdag 16.30u tot 17.30u

Datum Lichtwerk voor kinderen:

Volgt binnenkort

Tarieven:
Een blok van 10 lessen bedraagt € 125,00

Flyer Lichtwerk kinderen