Klankschalenconcert


Muziek en klanken dragen allen een bepaalde frequentie / trilling in zich. Deze trilling resoneert op de cellen in je lichaam. Alle muziek, die je luistert brengt je in een bepaalde energie of gemoedstoestand en kan delen in ons in beweging brengen. Van sommige klanken en muziek kun je ontroerd raken, terwijl andere klanken en muziek je juist vreugde en blijdschap geven, rust, energie of ontspanning.

Belangrijk om te weten is dat alle klanken en muziek jouw energie verhogen of juist verlagen. Luister je naar muziek als bijvoorbeeld hardcore, die uit lagere trillingen bestaat, dan zul je jouw cellen een andere frequentie meegeven, dan wanneer je naar mantra’s of klassieke muziek luistert.

Je bewust worden van wat klanken en muziek met je doen en er bewust ervoor kiezen om jouw energie, jouw trillingsfrequentie hoog te houden.

Het klankconcert is een ligconcert waarbij je luistert naar de klanken van de klankschalen, de regenpijp, de oceandrum,
de trommels, de shanti’s en vele andere instrumenten. Het klankconcert wordt gegeven door Ineke en Mart Bijwaard.

Je maakt je eigen klankenreis. De klanken raken aan op celniveau, daar waar energie in de cellen (nog) niet stroomt kunnen de klanken, de gestagneerde energie, lostrillen, zodat je op celniveau dieper kan ontspannen en oude vastzittende energie kan loslaten. Deze unieke ervaring zorgt ervoor, dat je heelt, ontspant en de energie frequentie in je cellen verhoogd.

Laat jezelf onderdompelen in een warm klankbad en heel jezelf op celniveau.

Kosten  € 15,00 per persoon

Zie agenda voor de eerstvolgende bijeenkomst!!
Opgeven voor deze deze avond via info@theessenceoflife.nl o.v.v. Klankconcert