Individuele Hatha Yoga


Naast de yoga groepslessen kun je bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn ook terecht voor individuele yoga. Soms kan een individuele yogales je net even dat extra geven wat je juist nodig hebt, omdat deze les is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en mogelijke hulpvraag. Tijdens deze yogales is meer ruimte om aandacht te geven aan de uitvoering van yogahoudingen en eventuele lichamelijke beperkingen en/of geestelijke blokkades wat een waardevolle bijdrage kan zijn aan je persoonlijk ontwikkelings- en bewustwordingsproces. Na een aantal individuele yogalessen kun je aansluiten bij een groepsles. Een combinatie van beide lessen is ook mogelijk.

Tijdens de individuele Yoga komen Yogahoudingen, ademoefeningen, ontspanningsoefeningen en visualisaties aan bod. Ik voel en zie wat er nodig is voor jou. Het kan zijn, dat ik ook energetisch aan de slag ga, wanneer ik voel dat er een andere laag in jou aangeraakt mag worden. Lichaam, adem en bewustzijn, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen een drie-eenheid. Wanneer je wilt fysiek meer beweging in je lichaam wilt ervaren, mag er ook worden gekeken naar de andere bewustzijnslagen, als de emotionele-, mentale-, en spirituele laag.
Het gaat hierbij om het openen van nieuwe bewustzijnlagen, zodat de energie in alle lagen weer kan gaan stromen.
Heelheid vind je in de harmonie en de eenheid van alle lagen van jezelf en in verbinding met de BRON en de AARDE.

Intakegesprek
Voorafgaand aan de individuele yoga hebben we eerst een intakegesprek, waarin je jouw wensen kenbaar kunt maken. Is er een klik en voel je dat hetgeen ik doe ook bij je past, dan maken we een afspraak voor een individuele les.

Lestijden
Een individuele yogales duurt een uur en wordt in overleg gegeven op een voor jou passend tijdstip.

Kosten
Zie tarieven

Praktische informatie

  • Trek soepele kleding aan waar je jezelf prettig in voelt en waar je makkelijk in beweegt. Neem iets warms mee (trui/vest) voor tijdens de eindontspanning, meestal is het dan iets frisser.
  • Neem een grote badhanddoek mee.
  • Zorg dat je schone voeten en sokken hebt.
  • Hou er rekening mee dat je voorafgaand aan een yogales bescheiden eet. Een volle maag is belastend voor het uitvoeren van yogahoudingen.
  • Zorg ervoor dat je op tijd bent.
  • Jas en schoenen kun je boven in de ruimte plaatsen.
  • Waardevolle spullen/tas neem je mee naar de yogaruimte.
  • Bij verhindering graag zo tijdig mogelijk afmelden, minimaal 2 uur van tevoren.

Wil je een afspraak maken of meer informatie, neem dan contact met Marjolein Meershoek 06-24751584 of mail naar info@theessenceoflife.nl