Yoga 1 op 1


Naast de yoga series kun je bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn ook terecht voor individuele yoga. Soms kan een individuele yogales je net even dat extra geven wat je juist nodig hebt, omdat deze les is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en mogelijke hulpvraag. Tijdens deze yogales is meer ruimte om aandacht te geven aan de uitvoering van yogahoudingen en eventuele lichamelijke beperkingen en/of geestelijke blokkades wat een waardevolle bijdrage kan zijn aan je persoonlijk ontwikkelings- en bewustwordingsproces.

Tijdens de individuele Yoga komen Yogahoudingen, ademoefeningen, ontspanningsoefeningen en visualisaties aan bod. Ik voel en zie wat er nodig is voor jou.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de individuele yoga vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats, waarin je kan aangeven waar de behoefte liggen en waar de aandacht op gericht mag zijn. Is er een klik en voel je dat hetgeen ik doe ook bij je past, dan maken we een afspraak voor een individuele les. I

Lesduur
Een individuele yogales duurt 60 minuten en wordt in overleg gegeven op een voor jou passend tijdstip.

Kosten: 85 EURO

Praktische informatie

  • Trek soepele kleding aan waar je jezelf prettig in voelt en waar je makkelijk in beweegt. Neem iets warms mee (trui/vest) voor tijdens de eindontspanning, meestal is het dan iets frisser.
  • Neem een grote badhanddoek mee.
  • Zorg dat je schone voeten en sokken hebt.
  • Hou er rekening mee dat je voorafgaand aan een yogales bescheiden eet. Een volle maag is belastend voor het uitvoeren van yogahoudingen.
  • Zorg ervoor dat je op tijd bent.
  • Bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren afzeggen. Indien er korter dan 24 uur van te voren wordt afgemeld, ben ik genoodzaakt om de individuele les in rekening te brengen.
  • Wil je een afspraak maken of meer informatie, neem dan contact met Marjolein Meershoek en mail naar info@theessenceoflife.nl