BewustZijnstraject


Heb je ook het gevoel dat je je hele leven al doet wat anderen van jou verlangen en jij jezelf continue aanpast? Ben jij je leven, zoals het misschien al jaren loopt, ook zat aan het worden en zou je graag een verandering zien, maar weet je niet hoe? Misschien heb je al veel geprobeerd maar val je terug in oude patronen of blijf je hangen in bepaald gedrag of angst.

Wacht niet langer en pak het aan….

Dit unieke BEWUSTZIJNSTRAJECT geeft jou de tools om zelfstandig en bewust met jezelf aan de slag te gaan!

Met mijn ervaring en inzet wil ik jou helpen om je te herinneren en BEWUST te maken van wie jij oorspronkelijk bent, zodat je meer vanuit je oorspronkelijke zelf kunt leven in plaats van te leven vanuit beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en oude patronen en programmeringen, oftewel blijven leven vanuit je ballast (ego-bewustzijn)!

De basis voor dit traject is Body Mind Release. Body Mind Release is een methodiek, ontwikkelt door Hans de Waard, die je helpt om de innerlijke oorzaak van (levens)klachten (fysieke -, mentale-, emotionele-, socialeklachten) gericht en zelfstandig aan te pakken. We doen dat door jouw ballast (beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen) bewust in kaart te brengen, zodat je die zelfstandig kan gaan loslaten, je haalt de positieve gevoelens weer terug en bekrachtigt wie jij oorspronkelijk bent.

Het Body Mind Release programma wordt op een unieke wijze aangevuld en ondersteunt met extra oefeningen, kennis en bewustwording. Dit zijn extra tools die je kunt inzetten tijdens en na het bewustzijnstraject.

Biologika, de Nieuwe Medicina

 • Biologika, de Nieuwe Medicina, is een totaal nieuwe kijk op ziekten, wat een verandering in het lichaam is. Bewust worden van de 5 bio-logische natuurwetten en daar kennis van nemen is een MUST om inzicht, begrip en bewustwording te krijgen in de oorzaak en het verloop van een ziekte. Je hoeft niet langer tegen de ziekte te vechten. Je leert dat ziekte een zinvol en biologisch aanpassingsprogramma van je lichaam is, een ware spiegel. Durf jij daarin te kijken?

Ik neem je mee in het gegeven dat wat er gebeurt in je lichaam op fysiek niveau, op het niveau van het orgaan, is begonnen door een verandering op het niveau van de hersenen die verandering is aangezet door een impact welke zicht heeft afgespeeld in onze psyche of hoe wij het noemen: in onze gevoelswereld. De kennis, begrip en bewustwording van Biologika ondersteunt en vult het BodyMindRelease proces prachtig aan.

Yoga

 • Yoga maakt je bewust van je lichaam (houding), adem en denken. Je lichaam, adem en denken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dienen als spiegel van hetgeen jij nog dient los te laten. Ervaar je spanning in je schouders en nek, dan gaat de adem omhoog en wordt het denken onrustig.

  Door middel van gerichte oefeningen maak je ruimte in het lichaam, daar waar het lichaam gespannen is leer je om te verzachten en te ontspannen. Je ondersteunt hiermee het Body Mind Release traject.

De Adem

 • Wanneer je veel stress, spanning, angst en onrust in je leven ervaart, dan kan het niet anders dan dat jouw adem daarop reageert. De adem wordt oppervlakkig, onrustig en ondiep. Het denken en het lichaam reageren op je adem en andersom geldt hetzelfde, je adem reageert op spanning in het lichaam en onrust in het denken. Heb je veel last van piekeren en beperkende overtuigingen? Dan adem je anders dan wanneer je in rust bent. Bewust worden van de adem ondersteunt je in het Body Mind Release programma en helpt je om optimaal te kunnen loslaten.

Voetmassage

 • Een voetmassage haalt je uit het hoofd en brengt je aandacht naar en in je voeten, het lichaam ontspant, het kalmeert het denken en brengt de adem tot rust. Een voetmassage zonder de innerlijke oorzaak van je klachten aan te pakken, blijft een heerlijke ontspannende massage, maar zodra je thuiskomt en je gaat verder met je dagelijkse bezigheden, dan zul je snel weer in je hoofd terecht komen. De voetmassage als aanvulling en ondersteuning op het Body Mind Release traject biedt jou een uitzonderlijke ervaring en je pakt de innerlijke oorzaak gericht aan.

 

Heb je interesse en wil je meer weten over het Bewustzijnstraject?

Maak dan een afspraak met mij voor een gratis en geheel vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek van 30 minuten.

De investering in jezelf is 740 EURO

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • 6-7 individuele sessies van 90 minuten
 • online of live
 • Werkmap
 • Geluidsopname BodyMindRelease
 • 100% ondersteuning
 • 1 nazorgsessie
 • Extra tools
 • Leuke verassing!