Individuele sessie / les


Naast alle groepslessen die Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn aanbiedt, kun je ook voor individuele lessen of sessies terecht. Een individuele les of sessie is helemaal afgestemd op wat jij kan en wil bereiken. Het is ook mogelijk om een programma op maat voor je te maken, zodat je thuis zelfstandig kan oefenen. We overleggen je wensen en kijken naar wat het beste bij je past. De behandeling of les kan bestaan uit individuele yoga, ademtherapie, een energetische behandeling of een combinatie hiervan.

Maatwerk

We starten met een kennismakingsgesprek, waarin jouw wensen aan bod komen. Daarnaast bespreken we eventuele beperkingen en klachten, zodat ik de oefeningen helemaal op je kan afstemmen. Sommige deelnemers willen graag een accent in een individuele les, bijvoorbeeld vooral lichamelijke oefeningen, ademoefeningen of energetisch werk.

Bij elke vervolgles bespreken we hoe het is gegaan en waar je eventueel tegenaan bent gelopen. We kijken dan verder hoe we in de vervolgbehandeling of les het accent verder vormgeven.

Het kan ook zijn dat deelnemers eerst een individuele les willen om nader kennis te maken met yoga en/of meditatie. Vaak stromen deze deelnemers na een paar individuele lessen door naar een groepsles. Om een goede indruk te krijgen en een goed resultaat van yoga of ademtherapie is het wel aan te raden om meerdere sessies/lessen te volgen. Hoeveel dat er zijn, spreken we met elkaar af, ook afhankelijk van jouw mogelijkheden.

Locatie

De individuele sessies / lessen worden gegeven in het Centrum voor BewustZijn gegeven.

Individuele sessies / lessen kunnen bestaan uit yoga, ademtherapie, energetische behandeling of een combinatie van deze 3.

 

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 30 minuten.

Je ontvangt een korting van 10%, zodra je je opgeeft voor drie lessen / sessies!

Neem voor meer informatie en/of afspraak contact op met Marjolein Meershoek
06-24751584 of mail naar  info@theessenceoflife.nl