Body Mind Release basis traject


Voordat we het traject Body Mind Release beginnen met het eerste consult, vindt er altijd eerst een kort (telefonisch) kennismakingsgesprek plaats. Heb je het gevoel, dat dit iets voor jou is en je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan met jezelf, dan maken we een afspraak voor het eerste consult.

Wat houdt het traject in?

Body Mind Release is een traject van 6 tot 8 weken. Een consult duurt maximaal 1 uur, behalve het 1e consult, die duurt 1,5 uur tot 2 uur.
Tijdens ieder consult bespreken we hoe je die week hebt ervaren, leg ik uit wat je in de week erna mag gaan doen, doen we samen de oefening, zodat je kunt ervaren hoe het gaat.
Iedere week nemen we het anamnese formulier doen om te kijken of er vooruitgang in het proces is. Ik vertel je hoe je aan je ballast bent gekomen, wat het met je doet en hoe wij die in kaart hebben gebracht. Vervolgens leer ik jou deze innerlijke oorzaak van jouw klachten in 6-8 weken zelfstandig en effectief los te laten en jouw verloren positieve gevoelens weer terug te halen.

Ieder consult krijg je opdrachten mee, die je thuis doet. Het is belangrijk dat je je daar ook aan houdt. BMR werkt wanneer jij gericht en zelfstandig de stappen in het traject volgt.

BMR traject (6- 8 weken) is inclusief:
• Cliënten brochure/werkmap
• Persoonlijke ingesproken (wekelijkse) opname, waar je thuis mee aan de slag gaat.
• 6 wekelijkse consulten
• 1 follow up sessie (na 4 weken) – nazorg

Extra;

Indien tussendoor contact is gewenst, omdat je ergens tegenaan loopt, dan is dat mogelijk via whatsapp/email of telefonisch contact. Ik ben bereikbaar voor jou! Ben ik niet in de gelegenheid om op dat moment je te ondersteunen, spreek dan een bericht in of app en dan bel ik je terug!

Annuleringsvoorwaarden

Afspraken voor behandelingen kunnen zowel telefonisch als schriftelijk gemaakt worden. Behandelingen kunnen tot 24 uur van te voren geannuleerd worden. Daarna zijn de volledige leges verschuldigd. Bij tussentijds annuleren van een BMR traject vindt geen restitutie plaats.