Examenyoga voor Jongeren


De tijd van examens komen langzaam weer dichterbij. Het is vaak een tijd van druk, stress, presteren, verplichtingen van leren, leren en nog eens leren. Een hoofd vol met onrust en gedachten. Examenstress kan gepaard gaan met slecht slapen, weinig eetlust, onrust, piekeren, hoge adem. Kortom, het is tijd dat je leert om te ontspannen in tijden dat je het druk hebt, het hectisch is en de spanning in je lichaam steeds groter wordt.

Daarom start ik dit jaar met Examen Yoga voor jongeren. Jongeren die in de examenklas zitten, kunnen zich dit jaar opgeven voor Examen Yoga voor jongeren.
De yogales is op maandagmiddag van 15.30u tot 16.45u. Een uur even helemaal voor jezelf. Even niet met je neus in de boeken, maar juist je hoofd leeg maken, zodat je daarna weer helder en ontspannen bent om verder te gaan.

Tijdens deze 4 lessen wordt yoga afgewisseld met adem-, concentratie- en ontspanningsoefeningen, meditaties en visualisaties. Je leert de adem beheersen en je aandacht te richten.

Heb je behoefte aan rust en het leegmaken van je hoofd tijdens de stressvolle examens, geef je dan op via info@theessenceoflife.nl

Data: Maandag 26 maart, 9 april 16 april en 23 april 2018
Tijd: 15.30u tot 16.45u
Tarief: € 45,00