Bach Bloesem Remedies


Graag nodig ik jou uit voor een kennismaking met de Bach Bloesem Remedies tijdens de Open Dagen op zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017 bij ‘The Essence of Life’, Centrum voor BewustZIJN.

Herken jij je in één van de volgende gevoelens: onverwerkt (liefdes) verdriet, heimwee, piekeren, stress op het werk, voor een examen, vermoeidheid, angst voor dagelijkse dingen als bijvoorbeeld het onweer,  teleurstelling na een mislukt tentamen, twijfel, schuld, een enorm plichtsbesef, een gevoel van minderwaardigheid, ongeduld, prikkelbaarheid?

Ze zijn voor jou, en een ieder ander van ons, oh zo menselijk en horen bij het leven. Het zijn dit soort gevoelens die je soms behoorlijk kunnen beïnvloeden en uit balans kunnen brengen. Het zijn ook de gevoelens die invloed kunnen hebben op je kwaliteit van leven, je samen leven, je betrokkenheid bij de maatschappij en je gezondheid.

Bach Bloesem Remedies ondersteunen je heel eenvoudig en op een natuurlijke manier bij de bewustwording en overwinning van dit soort gevoelens. Door het gebruik van Bach Bloesem Remedies herstelt je balans. Jouw zelf genezende kwaliteit, waar ieder van ons over beschikt, wordt gestimuleerd en klachten, symptomen en ziekte worden positief beïnvloed.

Wil je kennismaken met de zachte kracht van de Bach Bloesem Remedies? Graag informeer en inspireer ik je tijdens de Open Dagen bij The Essence of Life. Je bent van harte welkom op zaterdag 28 oktober van 14.15-15.15 uur en op zondag 29 oktober van 10.45-11.45 uur.

Aanmelden kan via www.theessenceoflife.nl.

Veel lieve warme hart-groetjes, Michèle du Parand

 

Vind je zachte kracht, het ligt in jou

In je hart, het is je basis, waar jij op bouwt

Het is het vuur, dat je warm houdt

Jouw zachte kracht is uniek, jouw drijfveer, jouw muziek

Je leeft voor jezelf, het vuur brandt voor jou

 

Het zal er altijd zijn, zoals de ochtend dauw

 

Vindt die kracht en koester het zacht

Het zal je helpen te vinden wat voor jou belangrijk is,

wat er op je wacht

 

Laat het nooit meer gaan,

en voel en ervaar,

dat je bewust en evenwichtig in het leven kan staan