Energetische behandeling


Een energetische behandeling geeft veel rust en diepe ontspanning en is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning van lichamelijke en/of psychische klachten. Een energetische behandeling wordt vaak als zeer prettig, ontspannend en rustgevend ervaren.

De mens beschikt over een stoffelijk lichaam en een persoonlijk energieveld, ook wel de aura genoemd. De aura op haar beurt bestaat onder andere uit emotionele, mentale en spirituele lagen. De energetische behandeling heeft invloed op het hele energetische systeem, dus zowel op de aura als het stoffelijk lichaam. Ziekten en aandoeningen zijn een verstoring in de doorstroming van het energetisch systeem. Met de kosmische energie wordt de doorstroming en het evenwicht hersteld. Het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

Tijdens een energetische behandeling leg ik mijn handen op plekken op het lichaam en werk ik met het Kosmisch helend licht. De hoge trillingsfrequentie die daarbij ontstaat stroomt vanuit mijn handen door naar het lichaam en het persoonlijke energieveld. De trilling is vaak ook voelbaar en kan ervoor zorgen dat bepaalde blokkades in het lichaam los worden gemaakt en ook loskomen.

Soms gebeurt het dat iemand de werking van deze energieën niet ervaart, wat niet wil zeggen dat er geen effect van de behandeling aanwezig is. Na een behandeling gaat de helende energie samen met uw zelf genezend vermogen aan het werk en kunt u allerlei sensaties ervaren.

Vooral de dag ván en ná de behandeling kunnen er reacties optreden. U kunt u dus beter, of minder goed voelen. Elke reactie is positief en een teken dat de energie zijn werk aan het doen is met uw lichaam, uw emoties en uw psyche. Blokkades worden opgeruimd, hierdoor kan de energie weer vrij gaan stromen.
Ter verduidelijking, de symptomen van (oude) klachten kunnen in het begin verergeren, maar niet de kwaal!

Energetische behandelingen zijn geen vervanging voor de reguliere behandelingen, maar kunnen  een aanvulling en/of ondersteuning zijn!