Divine Light


Divine Light betekent Goddelijk Licht. We hebben allen het Goddelijk Licht in ons, alleen we zijn vergeten dat we het Goddelijk licht in ons dragen. Door alles wat we hebben meegemaakt in ons leven zijn we er ver vanaf komen te staan. Divine Light lessen brengen je weer in contact met het Goddelijk licht in jou. Je herinnert je weer wie jij diep vanbinnen bent. Het is een totaal bewustwordingsproces in je lichaam, je denken, je adem en je energetisch lichaam. De lessen geven inzicht in jezelf en leert je om steeds meer te gaan voelen. Het brengt je dichter bij jouw Bron van onvoorwaardelijke liefde.
Divine Light lessen brengen je naar binnen naar je Hogere hart, daar waar alle antwoorden en wijsheden liggen.

Binnen in je hart is een aparte ruimte of kamertje, daar gaan we contact mee maken, zodat je dichter bij jezelf komt en beter kunt gaan voelen wat bij jou past. Je doet het vanuit je hart en niet vanuit je ego en het brengt je naar de onvoorwaardelijke liefde in jezelf. Je ervaart de zachte en subtiele energie van eenheid en liefde.Je hart wordt als het ware een sensor. Je weet bepaalde dingen gewoon vanuit je hart zonder dat er woorden voor zijn.

Tijdens de Divine Light lessen zorg je ervoor dat je eerst heel goed geaard bent. Vanuit de aarde, de vaste vorm, kan het subtiele en de lichtheid ontstaan.
Zonder aarde en vaste vorm ga je zweven, dat is bij hier niet het geval. Door bewust te aarden en contact te maken met de kern van de aarde kun je je in de wereld manifesteren en ben je in staat om jouw licht de wereld in te laten schijnen.

Divine light lessen brengen je bij jezelf, bij het Licht & de Liefde, die diep in jou als een diamant verborgen ligt. Iedereen heeft die diamant van Licht en Liefde in zich, de vraag is alleen, durf je het aan om de weg naar binnen te gaan, zodat ook jouw diamant naar buiten kan schitteren en stralen?