Divine Light Healing


Ontspannen op een diepere laag met Divine Light Healing. Een energetische behandeling, die je verbindt met je eigen Essentie. Afgestemd op de energie vanuit ‘The Essence of Life’ geef ik deze behandeling. In verbinding met elkaar ben ik als een kanaal van licht tussen de fysieke en energetische wereld, de brug tussen de aardse- en energetische wereld. Ik ondersteun je graag om via deze brug weer in het contact te komen met jouw eigen Essentie.

Jij heelt jezelf door weer in verbinding te komen met je eigen Essentie. Wanneer je weer in contact komt met je eigen Licht en Onvoorwaardelijke Liefde, die jij vanuit je eigen heelheid bent, heel je jezelf van binnenuit. Je herinnert je weer wie je werkelijk bent, een wezen van licht en liefde. Dat is waar het om gaat, je eigen krachten inzetten om jezelf te helen. Via mijn handen kom je weer in verbinding met de Bron van onvoorwaardelijke Liefde in jezelf.

In wezen ben je al heel en zijn er geen blokkades, ik laat je weer in contact komen met de diepere laag in jezelf, daar waar rust, stilte en leegte is. Je ontspant op de fysieke en energetische laag.

Heelheid komt van binnenuit, vanuit jezelf! Vind de kracht in jezelf en maak weer gebruik van je eigen Scheppings- en creatievermogen. Voel je weer heel, licht en vol liefde, bevrijd jezelf!

 

Wil je een afspraak maken voor een Divine Light Healing, mail naar info@theessenceoflife.nl