Divine Light cursus


DIVINE LIGHT CURSUS 

Ben je op zoek naar verdiepende lessen, die je weer contact laten maken met je Hogere Zelf? Lessen die niet gericht zijn om jouw iets te leren, maar lessen die gericht zijn om je contact te laten maken met jezelf, zodat je je weer herinnert wie jij werkelijk bent. Wanneer je in contact kunt komen met je ware zelf, dan weet je dat je het niet buiten jezelf hoeft te zoeken, maar dat alles in jou aanwezig is.

De Divine Light cursus combineer ik met Saswitha yoga, waarbij we ons iedere week richten op een desbetreffend chakra, zodat je inzicht krijgt in jouw mannelijke en vrouwelijke energie. Het is een unieke nieuwe cursus, waarin Saswitha Yoga en de Divine Light cursus in verbinding worden gebracht tot één geheel.

Fysieke oefeningen worden verbonden met de energetische oefeningen. De vrouwelijke energie in jezelf weer leren voelen en omarmen. Deze vrouwelijke energie is vaak jarenlang onderdrukt geweest. Voelen mocht er niet zijn, vooral niet aanstellen en doorgaan voor zowel de man als de vrouw. Dit heeft ervoor gezorgd, dat we van ons gevoel zijn afgesneden. Wanneer je gevoelig bent en je zou jouw vrouwelijke kant laat zien (ook als man) dan ben je zwak en sta je niet in je kracht. Dat is vanuit het ego bekeken. Wanneer je kwetsbaar durft te zijn en je gevoel durft te uiten is dat juist een grote innerlijke kracht.

Het evenwicht weer in jezelf herstellen door jouw mannelijke en vrouwelijke energie tot één geheel te brengen. Je bewust worden van jouw mannelijke en vrouwelijke energie. Zit je meer in je mannelijke energie, meer in je actie, hoofd, denken, dan mag je meer verzachten en je gevoelige kant gaan aanspreken, de weg naar binnen naar je gevoelens.
Zit je meer in je vrouwelijke energie, je zachte en gevoelige kant, dan mag je jouw mannelijke energie meer gaan aanspreken om ook in je (daad)kracht te gaan komen en meer naar buiten te richten, niet vanuit ego maar vanuit je hart.

Zichtbaar wordt jouw mannelijke of vrouwelijke energie in de yogahoudingen en energetische oefeningen. Een prachtige weg om te komen tot de eenheid in jezelf, wanneer je jouw mannelijke – en vrouwelijke energie met elkaar integreert. Wanneer je vanuit heelheid in jezelf de wereld tegemoet treedt ontstaat er harmonie en vrede in jezelf en de wereld om je heen.

Een mooiere reis kun je jezelf niet geven.

Voor meer informatie over deze unieke cursus, mail naar info@theessenceoflife.nl of kijk op www.theessenceoflife.nl

Datum : zie agenda
Aantal : 8 lessen
Tarief : € 175,00 p.p.

Tijd: 19.30u tot 21.15u

 

De Nieuwe tijd

‘Activeer je zelfhelend vermogen en je bewustZijn met de Schumann Resonantie.

Hoe blijf je staan in deze tijd, waarin er zoveel om je heen gebeurt en er met de dag zoveel verandert? Veranderingen om je heen, maar ook in jezelf. Hoe zorg je ervoor dat je bij jezelf blijft in deze uitdagende tijd? De trillingsfrequentie van de aarde verandert en wordt steeds hoger, dat is voor sommige mensen voelbaar voor anderen wat minder, maar je kunt het wel zien om je heen. Er verandert veel en steeds sneller. Misschien voel je in jezelf, dat er nu werkelijk iets mag veranderen alsof je staat op het keerpunt van je leven. Je bent terecht gekomen in een burn-out, je hebt fysieke klachten, maar weet je niet zo goed waar ze vandaan komen, staat je relatie onder druk, bevind je je in een werksituatie die je eigenlijk niet meer wilt, maar ja, wat dan?

Het zijn levensgebeurtenissen, die niet voor niets op je weg komen. Het is tijd voor verandering, maar hoe weet je of je de juiste keuze maakt. De enige die dat weet dat ben jij. Zit je veel in je hoofd, dan is het lastig om te voelen en dan zul je een keuze maken met je hoofd. Kom je weer in contact met jezelf, dan verandert dat alles.

Ben je bereid om deze verandering aan te gaan en met andere ogen te gaan kijken? Ben je bereid om oude patronen en overtuigingen los te laten om te komen bij de liefde in jezelf om van daaruit met een geheel ander bewustzijn de wereld in te kijken?

Het is tijd voor de grote verandering in de wereld om naar een Nieuwe Gouden tijd te gaan. De Nieuwe Gouden tijd ligt voor ons en komt langzaam steeds dichterbij. De mensen worden zich steeds meer bewust van onder andere voeding, de farmacie, mind-control, enz. We gaan zelf weer op onderzoek uit en nemen niet alles meer voor waar aan. We gaan steeds meer zelf voelen wat voor onszelf waar is en hoe het voelt.

We gaan mee in de energieverandering op aarde of we willen of niet, het gebeurt gewoon. De vraag is; geef je je over en ga je mee in de stroming van het leven door goed bij jezelf te blijven of verzet je je tegen alles, hou je vast aan wat er was en blijf je steeds naar de ander kijken wat die je aandoet. Ik voel het als mijn taak en missie dat ik mee ga in deze energieverandering en mensen op hun weg begeleid en ondersteun om zelf de weg naar binnen te vinden en zich durven over te geven aan een nieuwe tijd van verandering in het bewustzijn. Onthecht en geef je over!

 

De cursus

We verbinden ons tijdens de cursus met de Schumannresonantie, het hart van Moeder Aarde. Hierdoor breng je jouw energiesysteem weer in balans, het verhoogt je bewustzijn en het behoudt en versterkt je energieveld. Deze hoge trilling zorgt er in ons lichaam voor dat lagere energieën worden opgetild naar een hogere trilling. Blokkades kunnen loskomen, emoties wat al jaren vast zit kan worden losgemaakt.

We beginnen deze cursus bij de basis. De basis voor mij is het werken met de fysieke chakra’s. Je wordt meegenomen op reis door de chakra’s. Je wordt je weer bewust van je eigen chakra’s, je leert ze weer voelen en ervaren, reinigen en activeren. Wanneer de chakra’s weer in ons bewustzijn worden gebracht, kan er beweging komen. De Schumann Resonantie brengt de energie in de chakra’s weer in beweging, zodat je bewustzijn verhoogd en je lichtlichaam activeert.

Je wordt je weer bewust van je Hogere hart, hierdoor veranker je als het ware in jezelf. Je komt in je eigen kracht en liefde te staan en leert om op jezelf te vertrouwen. Wanneer je keuzes dient te maken, zal je de keuzes niet meer alleen kunnen maken vanuit je hoofd, maar door het contact dat je hebt gemaakt met je Hogere hart, ga je steeds meer je hart volgen en zul je de keuzes meer vanuit je hart maken. Wanneer je trillingsfrequentie verhoogd en je in contact komt met je eigen chakra’s zullen de blokkades, die daar nog aanwezig zijn worden aangeraakt. Dit kan gepaard gaan met (heftige) emoties. Verwelkom iedere emotie, zie het als een groeiproces, door je emoties te voelen, accepteren en ruimte te geven, kun je loslaten en kan de energie in bijbehorend chakra weer stromen en in evenwicht brengen.

Wanneer je de Schumann Resonantie dagelijks integreert en toepast in je leven, biedt het o.a. de volgende mogelijkheden:

– Het activeren van het zelfgenezend vermogen
– Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
– Het activeert je cellen en restaureert je DNA
– Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
– Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
– Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Deze Resonantie heeft niets met geloof te maken het is een BewustZIJNsverandering, een transformatie, die voor iedereen van toepassing is, zowel jong als oud. Deze transformatie vindt plaats in lichaam, geest, adem en bewustZijn. Je gaat naar een andere frequentie, je gaat meer leven van binnen naar buiten in plaats van buiten naar binnen.

Durf je leven volledig te leven, vol overgave! Durf weer te leven vanuit je hart, zodat liefde kan stromen van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Een mooiere wereld begint bij jezelf. Ik reik jullie weer aan wat jullie diep vanbinnen allang weten, we gaan de weg naar binnen. Lever een bijdrage aan dit transformatieproces van de Aarde en begin bij jezelf!
Het is een krachtige en doeltreffende manier om weer in je eigen (licht)lichaam te komen en te blijven. Deze activering van het zelfhelend vermogen en het bewustZijn brengt je in tijden van chaos en onrust weer in verbinding met JEZELF, zodat je kunt blijven staan, vertrouwen terugkrijgt in het leven en leert te kiezen vanuit en voor jezelf.

Vooraf aan de cursus hebben we eerst een kennismakingsgesprek, zodat je kunt voelen en ervaren of het bij je past. Een kennismakingsgesprek kost € 10,00 en duurt ongeveer 30 minuten.

Meer informatie over de lessen, klik hier

 

Eigen ervaring

Ik heb ervaren, dat wij verbonden zijn vanuit ons Hogere hart met Moeder Aarde en het Universum. Voor ons gevoel zijn we afgescheiden, maar in werkelijkheid zijn we nooit afgescheiden geweest. Doordat we zo in ons denken leven, voelen we deze verbinding niet meer en dat maakt dat we ons afgescheiden voelen. Tijdens deze bewustzijnscursus kom je weer in contact met deze verbinding, die er altijd al is geweest en altijd zal zijn, maar nu ga je deze verbinding weer voelen, ervaren en versterken. Het maakt je tot een geheel, een eenheid in jezelf, je komt als het ware thuis in jezelf.

Ik heb de Schumann Resonantie cursus bij Anton Teuben gevolgd. Een intense ervaring, die mij iedere dag dichter bij mezelf brengt. Deze ervaring wil ik graag delen, zodat iedereen de weg weer terug vindt naar zichzelf.

Anton Teuben heeft veel kennis van onder andere de Schumann Resonantie en is een zeer inspirerend persoon. Voor meer informatie over Anton Teuben, kijk op www.antonteuben.nl

 

Ervaringen van een cursiste;
In deze cursus werden we door Marjolein meegenomen in meditatie om ons te verbinden vanuit al onze chakra’s met het licht uit de aarde en met het licht uit de kosmos. Tijdens de meditatie leerden we ons verbinden met zilveren koorden naar het middelpunt van de aarde. Marjolein voert je naar een glashelder bewustzijn en ik maakte kennis met een kristallen wereld, de lichte blije wereld van de dolfijnen, de rustige gestage energie van de walvissen en het voor mij goudgele licht van moeder aarde. Ik kwam in contact met mijn hogere zelf en de universele zon uit de kosmos, met het witte licht.
Ik leerde een plek kennen in mijn hogere hart, waar ik in contact sta met al dat zuivere licht. Een plek waar ik altijd in meditatie naar terug kan keren en nergens ben ik meer thuis dan daar. Ongeveer in de zesde les kwam ineens een helder weten: Het enige wat ik hoef te doen is mij verbinden met het licht. Als ik verbonden ben met het licht komt alles in het leven goed. Ik voelde een zuivere schaterlach opborrelen al was ik een kind van drie, dat het leven nog in verwondering aanschouwt.
De cursus heeft mij gebracht dat ik met meer liefde in het leven sta. Met meer liefde voor mijzelf, zelfs voor mijn schaduwkanten. Het heeft mij weer laten zien waar ik vandaan kom en waarnaar ik ooit op een mooie dag naar terug zal keren.
En soms in zo’n prachtige meditatie mag ik dat weer weten en voelen en neem ik dat mee in mijn hart.
Lisette