Mind & Motion


Mind & Motion Centrum voor BewustZijn heeft als missie lichaam, bewustzijn en adem met elkaar te verbinden en in evenwicht te brengen. Een gezonde geest in een gezond lichaam, waarbij de adem een centrale rol speelt. Beweging, inspanning, ontspanning, de adem, gesprekken en positieve gedachten staan centraal in de coaching en yoga.

Marjolein geeft Saswitha hatha yoga aan volwassenen, tieners en kinderen.
Zij is gediplomeerd hatha kinder & tieneryoga-docente en heeft de hatha kinderyoga docentenopleiding gevolgd bij Helen Purperhart. Helen Purperhart is landelijk zeer bekend op het gebied van kinderyoga en heeft diverse boeken en cd’s uitgegeven.

Marjolein heeft de drie-basisjaren en het specialisatiejaar, zwangerschapsyoga van de opleiding Saswitha voor Yoga en Wijsbegeerte met succes afgerond en daarvoor haar diploma’s behaalt.

Vanaf 1 mei 2015 is Marjolein alleen verder gegaan met Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Weliswaar in verbinding en in samenwerking met vele andere mooie mensen en bedrijven, die Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn tot een prachtig nieuw centrum van deze tijd gaan maken.

Namaste

Marjolein Meershoek