Body Mind Release


NIET – MEER – PRATEN, MAAR DOEN!!

 

BODY MIND RELEASE is een bewezen en effectieve methode, die mensen helpt om gericht en zelfstandig de innerlijke oorzaak (ballast) van (levensklachten) aan te pakken en los te laten. Deze methodiek is ontwikkeld door Hans de Waard.

Het boek Body Mind Release beschrijft heel duidelijk hoe je aan jouw ballast komt en hoe de ballast (beperkte gevoelens en overtuigingen) jou kunnen belemmeren in je dagelijkse leven. De ballast is volledig in kaart gebracht en is een unieke methode, die jou echt helpt om ZELF TE KUNNEN STAAN. Je bevrijdt jezelf van de ballast in je leven en haalt positieve gevoelens, die je verloren bent terug.

Meer informatie vind je op deze site van Body Mind Release

 

De bijzondere tijd, waarin we NU leven!!

De tijd waar we ons momenteel in bevinden, kan veel triggeren. Angsten die worden aangeraakt, als angst voor de toekomst, angst voor (financieel) tekort, angst om ongezond te zijn, angst om controle te verliezen, maar ook beperkte gevoelens en overtuigingen als, onzekerheid, gevoel van onmacht, chaos, armoede/tekort en nog zoveel meer. Deze tijd kan zomaar alles wat zeker was op zijn kop zetten. Hoe ga je daarmee om? Wat doet het met je? Wat is de reden, dat jou dit overkomt?
In het dagelijkse leven en zeker in deze enerverende tijd kun je tegen verschillende levensklachten aanlopen of het gevoel hebben vast te zitten en maar niet verder te komen.

 

Deze klachten kun je op verschillende vlakken ervaren zoals, fysieke, mentale en/of sociale klachten. Een deel van de klachten kunnen als vanzelf verdwijnen, maar er zijn ook klachten, die telkens terugkomen en waarvan de oorzaak niet voldoende wordt aangepakt. De geboden behandelingen of therapieën zijn vaak symptoom gericht en pakken niet de innerlijke oorzaak aan. Wat kun je dan wel doen??
Een overgroot deel van onze (levens)klachten worden direct of indirect veroorzaakt door beperkende gevoelens, overtuigingen, (angsten) en levensprogramma’s, -patronen (ballast). Body Mind Release is een bewezen en effectieve methode, die mensen helpt om de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken.

 

Deze ballast bepaalt hoe jij voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat!!

 

De ballast bepaalt voor 95% dus hoe jij voelt, denkt, gedraagt, handelt, hoe je in het leven staat en wie of wat je in je leven aantrekt, dit kan zowel positief als negatief zijn.
Beperkende gevoelens en overtuigingen bepalen jouw KEUZES en of JIJ IETS WEL of NIET KUNT in jouw leven.
Ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, de ander en het leven kijkt. Ballast heeft een enorme impact op ons leven en tevens op ons lichaam en onze cellen. POSITIEVE GEVOELENS als zelfvertrouwen, levensvreugde, moed, doorzettingsvermogen kunnen door bepaalde gebeurtenissen en trauma’s in ons leven verloren gaan.

 

Jouw ballast in kaart gebracht

De ontwikkelaar van Body Mind Release, Hans de Waard, heeft onze ballast volledig in kaart gebracht en biedt je een unieke methodiek om jezelf te bevrijden van deze ballast en om jouw verloren positieve gevoelens terug te halen.
Het motto tijdens het BMR traject is “Niet meer praten maar doen!”
We zijn gewend om over onze “problemen” te praten, we zoeken elkaar op en zoeken bevestiging over hetgeen er speelt. Praten over het probleem of trauma, doet de innerlijke oorzaak niet aanpakken. Body Mind Release werkt anders en daarom is het effectief. Deze methode brengt je naar de kern, de innerlijke oorzaak en pakt die gericht aan.

 

Jouw ballast loslaten en positieve gevoelens terughalen!

Tijdens dit traject leer je hoe je gericht zelf jouw ballast kan loslaten en de verloren positieve gevoelens kunt terughalen.
Body Mind Release is een bewezen en effectieve methode die mensen helpt om de innerlijke oorzaak van levensklachten zelfstandig en gericht aan te pakken.

Mensen kunnen verschillende klachten in hun leven ervaren op verschillende gebieden als fysieke-, mentale- en/of sociale klachten.
Jouw ballast bepaalt hoe jij je voelt, reageert, denkt en handelt. Tijdens het traject van 6-8 weken (6 sessies en na 4 weken nog een follow up sessie) leer ik jou hoe je deze ballast zelfstandig en effectief los kunt laten en positieve gevoelens weer terug kunt halen. Wil je weten of BMR iets voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak via info@theessenceoflife.nl

 

De Body Mind Release methode kan naast andere therapieën worden gedaan en ook een goede aanvulling zijn!

DISCLAIMER: Bij fysieke en/of psychische klachten, raadpleeg altijd eerst een arts!