Body Mind Release


Loop je vast in je leven en is je leven uit balans? 

Ervaar je klachten als;

 • Vermoeidheid en weinig energie
 • Stress en spanning
 • Pijn in je lichaam
 • Negatief denken en piekeren
 • Angsten
 • Gebrek aan (zelf)vertrouwen
 • Burn-out
 • Somberheid
 • Afhankelijkheidsgevoelens
 • Vastzitten en tot niets komen

 

Lees dan hier hoe de Body Mind Release methode jou kan helpen met het loslaten van de ballast die je bij je draagt en hoe deze methode je weer meer energie en levensvreugde geeft en je helpt om in je kracht te staan.

Wist jij dat de ballast (het welbekende rugzakje) die je bij je draagt voor 95% bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt en handelt?

Ballast bepaalt of iets wel of niet lukt in je leven. Of je succesvol bent en het bepaalt wat jij uitstraalt naar buiten toe en wat je daardoor in jouw leven aantrekt.

Ballast bestaat uit beperkende gevoelens, emoties, overtuigingen, angsten en onbewuste programmeringen en deze kun je heel makkelijk ZELF leren loslaten. Je kunt zelfs traumatische gebeurtenissen in jouw leven zelfstandig loslaten met deze methodiek.

 

Ben jij klaar voor positieve veranderingen in je leven?

Wanneer je positieve veranderingen in je leven wilt ervaren, dan helpt deze methode jou om in 6-8 weken de innerlijke oorzaak van jouw klachten effectief los te laten en ga je daarnaast de positieve gevoelens weer terughalen, zodat je gaandeweg meer energie, levensvreugde, zelfvertrouwen en ontspanning ervaart. Je kunt weer de stappen gaan zetten in je leven die jou leven aangenamer maken.

Binnen de Body Mind Release is de innerlijke oorzaak van klachten volledig in kaart gebracht en kan ik gericht voor je uittesten.

 

Het traject

Het Body Mind Release traject is een helder opbouwend individueel traject van gemiddeld 6 – 8 weken. Het bestaat uit 6-7 persoonlijke sessies variërend van 60-90 minuten. Ik begeleid jou in het gericht en zelfstandig loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens. Jouw huidige situatie en de klachten die je ervaart is het punt waarop we starten. Wekelijks bespreken we wat je ervaringen zijn, krijg je thuisopdrachten mee en houden we je vorderingen bij.

 

Werkboek

Je krijgt tijdens de eerste sessie je werkboek mee naar huis, daarin staat een duidelijk schema. Je leert de unieke loslaat en positieve gevoelens terughaal methode. Elke week krijg je oefeningen mee en daar ga je 2 keer per dag à 15 minuten mee aan de slag.

 

Motivatie

Het motto van Body Mind Release is “Niet meer praten maar doen!” Je gaat zelfstandig aan de slag, zodat als het traject is afgelopen je zelfstandig verder kunt, want je hebt immers een tool voor het leven gekregen. Jouw inzet en motivatie is van zeer groot belang om het verschil te gaan ervaren in je leven.

 

100% ondersteuning

Heb je tijdens het traject hulp en support nodig, dan kun je op mij rekenen. Tijdens de sessies en als je een keer vastloopt help ik je graag op weg. Ik ben er voor jou!

 

Wat kun je verwachten van dit traject?

 • Rust in je hoofd
 • Meer energie
 • Fysieke ontspanning
 • Meer positiviteit
 • (zelf) vertrouwen
 • Meer levensvreugde
 • Meer doel en focus in je leven
 • Minder afhankelijkheid van anderen

 

Investering in jezelf

Body Mind Release traject (6-7 sessies + 1 follow up gesprek (na 4-6 weken)

Kosten: 740 EURO

 

Body Mind Release Opfrissessie

Na het traject ga je zelfstandig verder met Body Mind Release. Het kan zijn dat je na verloop van tijd je wat extra hulp kunt gebruiken om met je mee te kijken welke onbewuste programma’s zich op dat moment in je leven zich aanbieden, oftewel welke ballast er dan bovenop ligt. Je kunt hiervoor een Opfrissessie boeken.

Kosten: 95 EURO

 

Gratis Kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over Body Mind Release en hoe het jou kan helpen? In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek krijgt je een korte introductie over Body Mind Release en wat het voor jou kan betekenen. Maak een afspraak via info@theessenceoflife.nl

 

VERGOEDING

Body Mind Release therapie wordt steeds vaker vergoed door de werkgever. Vanuit het jaarlijks persoonsgebonden budget kan het weggezet worden als een stuk persoonlijke ontwikkeling. Vraag naar de voorwaarden bij jouw werkgever.

 

VIDEO

Uitleg wat Body Mind Release precies inhoudt, vind je op de pagina video’s

 

E-book

Wil je meer weten over Body Mind Release, download hier het E-BOOK !

 

DISCLAIMER: Bij fysieke en/of psychische klachten, raadpleeg altijd eerst een arts!

Voor meer informatie over Body Mind Release en de ontwikkelaar Hans de Waard, kijk op Body Mind Release