Beginners en Vervolg cursus


De beide cursussen worden opbouwend gegeven. Het is belangrijk om te beginnen bij de basis. De basis voor mij is het werken met de chakra’s. Tijdens de cursus geef ik uitleg over de chakra’s, we reinigen de chakra’s, doen oefeningen om de chakra’s te activeren, zodat de Schumann Resonantie ook werkelijk kan doorstromen.

In de Divine Light cursus voor BEGINNERS wordt je meegenomen op reis door de chakra’s. De Divine Light cursus VERVOLG is voor mensen, die de beginners cursus gevolgd hebben en nu verder willen groeien en het bewustZijn nog meer willen verhogen. Tijdens de Divine Light vervolg zullen we nog dieper de verbinden maken met de Kern in jezelf en verhogen we met elkaar de trillingsfrequentie.

Vooraf aan de cursus hebben we eerst een kennismakingsgesprek, zodat je kunt voelen en ervaren of het bij je past. Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend en duurt ongeveer 30 minuten.

 

Ervaringen van cursisten;

In deze cursus werden we door Marjolein meegenomen in meditatie om ons te verbinden vanuit al onze chakra’s met het licht uit de aarde en met het licht uit de kosmos. Tijdens de meditatie leerden we ons verbinden met zilveren koorden naar het middelpunt van de aarde. Marjolein voert je naar een glashelder bewustzijn en ik maakte kennis met een kristallen wereld, de lichte blije wereld van de dolfijnen, de rustige gestage energie van de walvissen en het voor mij goudgele licht van moeder aarde. Ik kwam in contact met mijn hogere zelf en de universele zon uit de kosmos, met het witte licht.
Ik leerde een plek kennen in mijn hogere hart, waar ik in contact sta met al dat zuivere licht. Een plek waar ik altijd in meditatie naar terug kan keren en nergens ben ik meer thuis dan daar. Ongeveer in de zesde les kwam ineens een helder weten: Het enige wat ik hoef te doen is mij verbinden met het licht. Als ik verbonden ben met het licht komt alles in het leven goed. Ik voelde een zuivere schaterlach opborrelen al was ik een kind van drie, dat het leven nog in verwondering aanschouwt.
De cursus heeft mij gebracht dat ik met meer liefde in het leven sta. Met meer liefde voor mijzelf, zelfs voor mijn schaduwkanten. Het heeft mij weer laten zien waar ik vandaan kom en waarnaar ik ooit op een mooie dag naar terug zal keren.
En soms in zo’n prachtige meditatie mag ik dat weer weten en voelen en neem ik dat mee in mijn hart.
Lisette

 


Een reactie plaatsen